ONDA GASTRONÒMICA 2018

Jornades de cultura gastronòmica

L'associació d'hostaleria i turisme (Hosturionda) ha presentat la segona edició d'Onda Gastronòmica, una iniciativa amb tastos, jornades culinàries, classes magistrals, degustacions, cinema, teatre i promocions especials, que es desenvoluparà del 12 de gener al 4 de febrer.
ONDA GASTRONÒMICA 2018
Descripción
  • Actividades de ocio
  • Tipo: Gastronomía
  • Fechas::
    • Starts: 12/01/2018
    • Ends: 03/02/2018
Dirección

Divendres 12 de gener.

-          19.00h. Degustació vermut amb aperitius a New Robinson, preu 5€.

-          22.30 h. Cine d’adults “Fuera de Carta” a La Cassola.

Del 12 al 21 de gener.

-          13.30h. “Festival gastronòmic de la cullera” als restaurant El Cid i el Toledo. Menú degustació llarg inspirat en l’hivern i la seua gastronomia reconfortant. Preu a partir de 28€. Reserva prèvia als locals.

Dissabte 13 de gener.

-          12.00h. “entre culleres Campus” a Espai d’Oci Campus. Presentació de plats de cullera amb història.

-          22.30 h. Obra de teatre “Chefs” al Cine-Teatre Mònaco.

Diumenge 14 de gener.

-          12.00h. Cicle VermutSical a Druida bar&drinks. 1r concert del cicle musical amb aperitiu, VermutSical, amb l’actuació de “Kolesteruel” i amb elaboracions de diferents còctels d’aperitiu. Apertura de portes 11.30h.

Dilluns 15 de gener.

-          17.15h. Curs Tècnic de cuina: - La cuina al buit i les seues aplicacions al restaurant Toledo. Teòriques de la tècnica i les seus aplicacions en la cuina, tant com a mètode de conservació i els avantatges en la cuina actual. Preu 60€. Inscripció prèvia al local.

Dimarts 16 de gener.

-          17.05h. Curs de cuina creativa. Menú degustació “Cuina per a recordar” al restaurant Toledo. Teòriques de l’alta cuina per a l’elaboració d’arrossos, diferents models de menús degustació i el seu desenvolupament, i gelateria creativa. Preu 60€. Inscripció prèvia al local.

Dijous 18 de gener.

-          “Dijous de pintxos Onda Gastronòmica” en Asoko, Trattoria il forno medievale, Chaplin Café, Dónde María José, Passatge, 4 Cantons, Vicen’s, New Robinson, La Cazuelita, El Cid, Sybaryt, Bahía i Café del banc.

-          19.30h. Curs de cocteleria “Cocteleria per a totes i tots” al Druida bar&drinks. Preu 20€. 50% de descompte associats a Hosturionda. Inscripció prèvia al local.

Divendres 19 de gener.

-          19.00h. “Tardeo” de vins a Espai d’Oci Campus. Tast de vins i maridatge amb tapes. Venda de tiquets al local.

Dissabte 20 de gener.

-          12.00h. Setmana de calçots a la Braseria a Espai d’Oci Campus.

-          18.00h. Presentació de les noves cartes de còctels d’autor i long drinks de Druida bar&drinks.

-          19.00h “Tardeo” de vins a Espai d’Oci  Campus. Tast de vins i maridatge amb tapes. Venda de tiquets al local.

Diumenge 21 de gener.

-          12.00h. Cicle VermutSical a Druida bar&drinks. 2n concert de cicle musical amb aperitius a càrrec de “Sol González acoustic trio” amb elaboracions de diferents còctels d’aperitiu. Apertura de portes a les 11.30h.

Dijous 25 de gener.

-          11.30h. II Concurs d’arròs passejat a Espai d’Oci Campus.

-          19.00 h. Classe magistral i maridatge amb whisky al restaurant El Cid. Preu 3€. Inscripció al local. Afore limitat.

Divendres 12 de gener.

-          19.00h. Degustació vermut amb aperitius a New Robinson, preu 5€.

-          22.30 h. Cine d’adults “Fuera de Carta” a La Cassola.

25 de gener al 4 de febrer.

-          “II Ruta gastronòmica de la cuina tradicional d’Onda”. Menú degustació basat en la cuina d’Onda. Preu menú de 15€. Plat de cullera, segon i postre. Beguda no inclosa. Participants: Trattoria il forno medievale, 4 Cantons, Dónde María José, Gran Hotel Toledo, Bahía, Espai d’Oci Campus i Cerveseria Ca Panera.

Divendres 26 de gener.

-          Promoció del tradicional “pastís de verdura o tomata” als negocis del Gremi de forners i pastissers artesans d’Onda.

-          19.00h. “Tardeo” de cervesa a Espai d’Oci Campus. Tast de cerveses i maridatge amb tapes. Venda de tiquets al local.

Dissabte 27 de gener.

-          11.00h. Taller de Tast d’Oli d’Oliva Serra d’Espadà a Espai d’Oci Campus.

-          18.00h. Poesia & Gastronomia: aliment i plaure per a l’ànima a la Trattoria Il Forno Medievale. Inscripció prèvia al local.

-          19.00h. “Tardeo” de cervesa a Espai d’Oci Campus. Tast de cerveses i maridatge amb tapes. Venda de tiquets al local.

Diumenge 28 de gener.

-          12.00h. Cicle VermutSical a Druida bar&drinks. 3r concert del cicle musical amb aperitius a càrrec de “Colombo i sus Jam’s” amb elaboracions de diferents còctels d’aperitiu. Apertura de portes 11.30h.

Dimecres 31 de gener.

-          17.00h. Classe magistral de Caputxino, llet “maquiatto” amb degustació al Café del Banc.

Dijous 1 de febrer.

-          19.30h. Tast de formatges a càrrec de Quesomentero Cheese Bar al Chaplin Cafè. Preu 7€ , beguda inclosa. Inscripció prèvia al local.

Divendres 2 de febrer.

-          Promoció del tradicional “pastís de verdura o tomata” als negocis del Gremi de forners i pastissers artesans d’Onda.

-          19.00h. “Tardeo” de tapes de proximitat a Espai Gastro Campus. Venda de tiquets al local.

Dissabte 3 de febrer.

-          18.00h. Bartending a càrrec de 7 jiggers a Druida bar&drinks. Els millors bàrmans de la província elaboraran diferents còctels per als assistents. Participarà Toni Cortés, actual campió d’Espanya de cocteleria.

-          19.00h. “Tardeo” de tapes de proximitat a Espai Gastro Campus. Venda de tiquets al local.

Información elaborada por:

Esta oficina de turismo no se hace responsable de los cambios de horario y programación eventuales ajenas al conocimiento de la misma.

Valora y comparte