Festes Patronals 2018

Festes Patronals 2018
Descripción
  • Programa de fiestas
  • Fechas::
    • Starts: 10/08/2018
    • Ends: 19/08/2018
Dirección

Canvi de rams 2018

Dissabte 28 de juliol

18.00 h- III Carrera de Cotxes Bojos de la vila, l’eixida tindrà lloc a la plaça Sant Ramon, baixarà pel carrer Sant Ramon fins al carrer Font d’en Jana.

23:30 h. - Nit del canvi. Ball popular a la plaça de la Tanca amb l’orquestra Montesol. Es realitzarà l´intercanvi de rams entre Regines i Corts d’Honor. Presentat per Marta Monfort.

 

Setmana Cultural 2018

Divendres 3 d’agost

18.00 h a 19.00 h - Presentació de propostes econòmiques per a l’adjudicació de cadafals a la cambra agrària.

18.30 h - A la sala Quatre Cantons, inauguració de l’exposició “Ana Mari Cabedo: La modista de la Cort d’Hongria”. Estarà oberta al públic de 18.00 h a 20.00 h i fins al dia 9 d’agost. Amb la col·laboració de les Mestresses de casa.

19.00 h - Adjudicació de cadafals a la cambra agrària.

21.00 h - Sopar de pa i porta a la plaça de la Tanca. Hi haurà cadires, taules i servei de barra. Amb la col·laboració de l’ACT El Ratonero.

22.00 h - A la plaça de la Tanca, festa del Farolet, cercavila des de la plaça de la Tanca a la plaça de la Font. Amb la col·laboració de l’AMPA CEIP Sant Miquel de Vilafamés.

23.00 h - Concert del grup flamenc "Cositas Buenas" a la plaça de la Tanca. Durant el descans, VI Cagada del Manso, amb un destacat premi de 600 €. Participacions disponibles als establiments del poble i socis de l’associació. Amb la col·laboració de l’ACT El Ratonero.

 

Dissabte 4 d’agost

12.00 h - A la plaça Germanes Mas, VIII Concurs de paelles. La inscripció podrà realitzar-se al Facebook de la Penya, contactant amb la Junta o aquest mateix dia a la plaça Germanes Mas de 10.00 h a 12.00 h. Es donarà un premi a la millor paella i a la millor presentació. Després discomòbil DJ Roberto i Diego. Amb la col·laboració de la penya taurina Les Culroges.

 

Diumenge 5 d’agost

08.30 h - A la plaça de la Font, recollida dels dorsals i camisetes de la marxa infantil ciclista a l’antic camp d’aviació.  Amb la col·laboració del Cudol Roig i patrocini de Rafael Galindo.

09.00 h - Inici de la marxa infantil ciclista a l’antic camp d’aviació. A l’arribada al camp hi haurà esmorzar. A la tornada hi haurà sorteig de premis entre tots els menuts que hi participen. Amb la col·laboració del Cudol Roig i patrocini de Rafael Galindo.

10.30 h a 13.00 h i de 17.00 h a 18.30 h– Al pàrquing de la Font d’en Jana, tercera edició de Tir i arrossegament de la vila. Amb el patrocini de la Caixa Rural.

19.00 h - Homenatge a la tercera edat al local de l’Associació Cultural la Roca, amb l’actuació de la rondalla clàssica l’Ullastrar de la mateixa associació.

Dilluns 6 d’agost

19.00 h- Xarrada-col·loqui al local de l’associació cultural la Roca. Laia Cañes: subcampiona del món de trail. Amb la col·laboració del Club de Muntanya Vilafamés.

 

Dimarts 7 d’agost

17.30 h a 19.30 h - Concurs de pintura mural i fotografia digital a la plaça Germanes Mas. Tant els dibuixos, com les fotografies del concurs de tots els participants estaran exposades al local de la joventut de les 20.00 h fins a les 21.00 h del mateix dia. Amb la col·laboració de l’AMPA del CEIP Sant Miquel i patrocinat per Cicogres.

Hi haurà premis per als guanyadors de cada categoria del concurs de dibuix: 0-1 any, 1-2 anys, 2-3 anys, 3-4 anys, 4-5 anys, 5-6 anys, 6-7 anys, 7-8 anys, 8-9 anys, 9-10 anys, 10-11 anys, 11-12 anys. Premis per als guanyadors de cada categoria del concurs de fotografia digital: Infantil, 1r cicle, 2n cicle, 3r cicle.

19.30 h- A la Plaça la Font, assaig de la Muixeranga de la Plana.

 

Dimecres 8 d’agost

18.30 h – Visita guiada al camp d’aviació. Hi haurà 2 torns a les 18.30 h i 19.45 h cadascun serà com a màxim de 40 persones.

20.30 h – Audició dels alumnes de guitarradel curs de guitarra Manuel Babiloni, a la sala Quatre Cantons.

 

Dijous 9 d’agost  

19.30 h - Excursió a la font de les Piques guiada pel Club de Muntanya Vilafamés. Sopar de pa i porta a la font (el Club aportarà cervesa i altres refrescs). Punt de trobada a la plaça de la Font. Tornada nocturna en dos itineraris alternatius (cadascú haurà de portar la seua pròpia llum). Cadascú haurà de portar la seua llum. Recomanem dur també roba i calçat adequat. Els menors hauran d’anar acompanyats d’un adult.Per tal de fer una previsió, cal que envieu un correu electrònic a cmvilafames@gmail.com amb el nom dels assistents. El Club de Muntanya Vilafamés no es fa responsable dels danys que els participants puguen sofrir o produir durant el transcurs de l’activitat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Festes Patronals 2018

Divendres 10 d’agost

13.00 h- Anunci de les festes per als menuts amb una gran globotada.

14.00 h - Anunci oficial de les festes amb una gran mascletada a càrrec de la Pirotècnica Tomàs a la plaça de la Font. A continuació volteig de campanes.

17.00 h - Inauguració de la quarta exposició de fotògrafs locals “Objectiu Vilafamés”amb la temàtica Les Festes. L’horari de l’exposició serà els dies de bous de les 18.30 h. fins a les 21.00 h. Amb el patrocini de la Caixa Rural.

19.00 h- Partit de futbol del C.F. Vilafamés contra un equip de categoria provincial.  

22:30 h. - Recepció de les autoritats i associacions en la plaça de l’Ajuntament i desfilada fins a la plaça de la Font, acompanyats per la banda de música La Lira de l’Associació Cultural La Roca de Vilafamés.

23:00 h. - Proclamació de la Regina i Dames de la Cort d’Honor 2018 a la plaça de la Font. L’acte tindrà com a mantenidora Rosa Agost Canós. Presentat per Carmen Andrada i Martín Llorens.

En acabar, ball popular a la plaça la Tanca amb l’orquestra La Mediterraneo.I, en acabar, discomòbil Bandalay.

 

Dissabte 11 d’agost                                                       

08.00 h- Concentració dels cadafals a la plaça de la Cooperativa, per traslladar-los a poc a poc fins a la plaça de la Font per al seu muntatge. Es prega puntualitat.

13.00 h- Entrada de bous i vaques a l’estil de la vila i prova a càrrec de la ramaderia de Jaime Tarrega.

18.00 h- Exhibició de bous i vaques de la ramaderia de Jaime Tarrega.

A continuació, desencaixonada d’un bou feréstec de nom Salpicado, número 7 i guarisme 3 de la ramaderia de Hnos. Collado Ruiz (Jaén). Patrocinat per la Comissió de Festes i l’Ajuntament de Vilafamés.

20.30 h- Concert de guitarra a càrrec d´Òscar Ebro (Curs Internacional de Guitarra “Manuel Babiloni”), a l´església de l´Assumpció.

00.00 h- Embolada del bou feréstec exhibit durant la vesprada.

01.00 h - Ball populara la plaça de la Tanca amb l’orquestra La Fania. I, en acabar, discomòbil The End.

 

Diumenge 12 d’agost

13.00 h- Entrada de bous i vaques a l’estil de la vila i prova a càrrec de la ramaderia de Jaime Tarrega

18.00 h- Exhibició de bous i vaques de la ramaderia de Jaime Tarrega.

18.30 h- Al parc Ferrer Forns, taller depinta bancs”per als menuts.

23.30 h - A la plaça de la Font, se celebrarà la Serenata al Bou. Aquesta serà a càrrec de la banda de música La Lira de l’Associació Cultural la Roca de Vilafamés. Presentat per Zenaida Valero.

01.30 h- Ball populara la plaça la Tanca amb l’orquestra Kinky Band.

 

 

 

Dilluns 13 d’agost

09.00 h - Tir de colom al camp de tir de l’Alcora “Salvador Bartoll”. Organitzat per la societat de caçadors San Humberto de Vilafamés.

10.00 h – Visita pel casc antic “Romanços des de les pedres”, l’encontre serà en la Plaça l’Ajuntament. Amb la col·laboració dels amics de l’ermita de Sant de Miquel.

13.00 h- Festa dels Joves. Concentració a la plaça Germanes Mas. 13.00 h Actuació del grup local Espardenyes. 14.00 h Dinar de pollastrada. 15.30 h Tradicional bingo. 16.00 h Discomòbil The End. 17.00 h Festa de l’espuma amb brindis monumental. Col·labora l'Associació de Joves.

21.30 h - Sopar de pa i porta a la plaça de la Tanca. Se celebrarà el concurs de postres. El vi i la gasosa aniran a càrrec de la Comissió de Festes. Per tal de facilitar l’organització, tots els interessats hauran de comunicar l’assistència uns dies abans a qualsevol membre de la Comissió.

23.00 h - Correfoc pels carrers pròxims a la Tanca, a càrrec de Dimonis La Plana. Vegeu les notes.

00.00 h - A la plaça de la Tanca, espectacle “Hollywood, El musical”.

 

Dimarts 14 d’agost

17.00 h- Al poliesportiu municipal, finals del torneig de futbol sala.

17.30 h - Inscripció dels participants en el concurs de disfresses infantils al local de la joventut (plaça Germanes Mas). Aquell que vulga alguna cançó en particular per al seu ball, haurà de facilitar-la mitjançant un llapis de memòria USB a la Comissió de Festes.

18.00 h - Eixida de la desfilada de disfresses infantils des de la Plaça Germanes Mas fins a la plaça de la Font, acompanyats per la xaranga Tot al vol de Vilafamés.  

A continuació, Mini-disco. En acabar, es repartiran els premis del concurs de pintura i fotografia realitzat durant la setmana cultural.

20.00 h a 21.00 h - Inscripció dels participants en el concurs de disfresses d’adults al local de la joventut (plaça Germanes Mas). Aquell que vulga alguna cançó en particular per al seu ball, haurà de facilitar-la mitjançant un llapis de memòria USB a la Comissió de Festes.

23.30 h - Concentració de disfresses a la plaça de la Font. Es repartirà sangria i mojito per a tots els assistents. Estarà amenitzat per la xaranga Tot al vol de Vilafamés. Patrocinat per les bodegues Mayo García.

00.30 h - Ball a la plaça de la Tanca amb l’orquestra Centauro. Al descans se celebrarà el concurs de disfresses d’adults. Durant el segon descans, es celebrarà el ball del farolet, patrocinat per Regals Gonell. I, en acabar, discomòbil The End.

 

Dimecres 15 d’agost

12.00 h - Missa solemne en honor a la Mare de Déu de l’Assumpció. La celebració de la missa anirà acompanyada per la Coral Vilafamés. Es realitzarà una ofrena floral per part de les autoritats, associacions i veïns que així ho desitgen.

14.00 h- Entrada de bous i vaques a l’estil de la vila i prova a càrrec de la ramaderia de Jaime Tàrrega.

18.00 h- Primera jornada del concurs de ramaderies, amb la ramaderia de Alberto Garrido de la Torre d’en Doménec.

19.00 h– A la plaça Germanes Mas, actuació  de circ “The Audition” per als menuts, de la ma de la companyiaXa Teatre.

20.00 h- Desencaixonada d’un bou feréstec de nom Virtuoso, número 6, guarisme 5, de la ramaderia Álvaro Verdugo Simón (Cáceres). Patrocinat per la penya taurina Les Culroges.

A continuació, desencaixonada d’un bou feréstec de nom Bailaor, número 7 i guarisme 4 de la ramaderia de Daniel Ramos Alfonso (Borriol). Patrocinat per Industrias Cevima.

En acabar, eixida de vaques pel recinte habitual. En arribar al final del carrer Sant Antoni, giraran per a  tornar a la plaça de la Font.

23.30 h- A la plaça la Font, traca caramel·lera per als menuts.

00.00 h- Embolada del primer bou exhibit durant la vesprada.

01.00 h- Embolada del segon bou exhibit durant la vesprada.

02.00 h- Concurs d’emboladors amb bous de la ramaderia Jaime Tàrrega. Hi participaran els emboladors de Villahermosa del Rio, Benassal-Anglesola i Torreblanca.

03.30 h- Jonegada de la ramaderia Germans Bellés de la Torre d´En Besora. Sonoritzada per la xaranga Tot al Vol.

 

Dijous 16 d’agost

12.00 h - Missa solemne en honor al Santíssim Crist de la Sang.La celebració de la missa anirà acompanyada per la Rondalla Clàssica L’Ullastrar de l’Associació Cultural la Roca. A continuació, processó pels carrers habituals.

14.00 h- Entrada de bous i vaques a l’estil de la vila i prova a càrrec de la ramaderia de Jaime Tàrrega.

18.00 h- Segona jornada del concurs de ramaderies, amb la ramaderia de Fernando Mansilla d’ Ulldecona (Tarragona)

18.30 h- Al parc Ferrer Forns, taller “Retallant histories” per als menuts.

20.00 h- Desencaixonada d’un bou feréstec de nom Bordador, número 41, guarisme 5, de la ramaderia Cayetano Muñoz (Badajoz). Patrocinat per la Penya Taurina Vilafamés.

A continuació, Solta de tres vaques i una d’elles embolada de la ramaderia Germans Bellés de Torre d'En Besora. Patrocinat pels Amics de la vaca.

En acabar, eixida de vaques pel recinte habitual. En arribar al final del carrer Sant Antoni, giraran per a tornar a la plaça de la Font.

23.30 h- A la plaça de la Font, traca caramel·lera per als menuts.

00.00 h- Embolada del bou exhibit durant la vesprada.

01.00 h- A la plaça de la Tanca, Macro Disco La Terra amb The End.

 

Divendres 17 d’agost

13.00 h - Entrada de bous i vaques a l’estil de la vila i prova a càrrec de la ramaderia de Jaime Tàrrega.

18.00 h- Tercera jornada del concurs de ramaderies, amb la ramaderia de Vicente Benavent deQuatretonda (València).

18.30 h- Al parc Ferrer Forns, jocs "en paella" per als menuts.

20.00 h- Desencaixonada d’un bou feréstec de nom Cidronito, número 13, guarisme 5, de la ramaderia Monteviejo (Cáceres). Patrocinat per l’ ACT El Ratonero.

En acabar, eixida de vaques pel recinte habitual. En arribar al final del carrer Sant Antoni, giraran per a tornar a la plaça de la Font.

23.30 h- A la plaça de la Font, traca caramel·lera per als menuts.

00.00 h- Embolada del bou exhibit durant la vesprada.

01.00 h - A la plaça de la Tanca, Nit temàtica de Terror amb l’actuació de l’orquestra Nueva Alaska.I, en acabar, discomòbil Bandalay.

 

Dissabte 18 d’agost

13.00 h- Entrada de bous i vaques a l’estil de la vila i prova a càrrec de la ramaderia de Jaime Tàrrega.

18.00 h- Quarta jornada del concurs de ramaderies, amb la ramaderia German Vidal  deCabanes.

18.30 h- Al parc Ferrer Forns, s’instal·larà els amics d'en CrusódeToc de Fusta per als menuts.

20.00 h- Desencaixonada d’un bou feréstec de nom Pitero, número 4 i guarisme 4 de la ramaderia d’ Amparo Valdemoro (Jaén). Patrocinat per la Comissió de Festes i l’Ajuntament de Vilafamés.

En acabar, eixida de vaques pel recinte habitual. En arribar al final del carrer Sant Antoni, giraran per a tornar a la plaça de la Font.

23.30 h- A la plaça de la Font, traca caramel·lera per als menuts. A continuació, carretó infantil.

00.00 h- Embolada del bou exhibit durant la vesprada.

01.00 h - A la plaça de la Tanca, actuació de l’orquestra Diamante el Show del Calvo.I, en acabar, discomòbil The End.

 

Diumenge 19 d’agost

13.00 h- Entrada de bous i vaques a l’estil de la vila i prova a càrrec de la ramaderia de Jaime Tàrrega de Vilafamés.

18.00 h- Quinta jornada del concurs de ramaderies, amb la ramaderia Hilari Princep de Ligallo del Gànguil (Tarragona).

En acabar, eixida de vaques pel recinte habitual. En arribar al final del carrer Sant Antoni, giraran per a tornar a la plaça de la Font.

00.00 h - Gran traca final de festes amb el següent recorregut: plaça del Ventorrillo, av. Fabián Ribes, plaça de la Font fins a l’església de l’Assumpció.

A continuació, castell de focs artificials a càrrec de la Pirotècnica Tomás.

-------------------

Programa en castellano: https://www.lospueblosmasbonitosdeespana.org/eventos/fiestas-patronales-2018.html?from=12

Esta oficina de turismo no se hace responsable de los cambios de horario y programación eventuales ajenas al conocimiento de la misma.

Valora y comparte