Colegio Internacional de Alicante

Main image

Multimèdia Gallery 

El Colegio Internacional Alicante és un centre xicotet i modern, perfectament equipat i situat en la major zona comercial d’Alacant: a només deu minuts del mar Mediterrani i les seues magnífiques platges.

Informació sobre l'escola

School Image Els seus professors són llicenciats universitaris i estan associats en una cooperativa, amb gran experiència en l'ensenyament de l'espanyol com a llengua estrangera. A més, en el Colegio Internacional Alicante tot el personal interactua amb els alumnes per tal de crear una atmosfera jove, dinàmica i amistosa amb la finalitat que els estudiants comencen a comunicar-se des del primer dia. El seu mètode d'ensenyament és totalment actiu i comunicatiu, amb la participació com a base. D'esta manera, no només s'aprén gramàtica, sinó com desenvolupar-se en la vida real. A més d'oferir cursos estàndard, també disposen de classes privades, espanyol per als negocis i classes adaptades a les necessitats de l'estudiant o d'un grup. Amb una excel·lent relació qualitat-preu, en el Colegio Internacional Alicante l'alumne també podrà gaudir d'un complet programa d'activitats culturals, com ara visites guiades a llocs d'interés, excursions a ciutats i pobles propers a Alacant, esports, projecció de pel·lícules en espanyol i d’altres més. Tot pensat perquè l'aprenentatge de l'espanyol siga una experiència divertida i enriquidora.

Zona turística: Costa Blanca.

Situació: cèntrica, urbana.

Idiomes: anglés, alemany, francés i espanyol.

Activitats: turístiques, artístiques i d’oci.

Informació sobre el curs

Curs intensiu d’espanyol: vint hores de classe a la setmana i amb quatre nivells.
Curs de cultura o conversa: 25 hores de classe a la setmana; curs intensiu i introducció a la cultura hispànica (història, literatura, economia, art, etc.) o una hora extra de conversa.
Curs de preparació al DELE (Diploma d’Espanyol com a Llengua Estrangera): curs dissenyat per a preparar als estudiants que vulguen presentar-se al diploma DELE, del Ministeri d’Educació i Ciència i l’Instituto Cervantes. Recomanat per a estudiants de nivell intermedi o superior.
Curs hispànic: 25 hores de classe per setmana durant dotze setmanes. Inclou el curs intensiu i una hora de cultura o conversa.
Curs individual: curs dissenyat per a adaptar-se a les necessitats de cada estudiant. Pot ser de 20, 25 o 30 hores de classe per setmana.
Curs combinat: 25 o 30 hores de classe per setmana. Curs intensiu i 5-10 hores individuals a la setmana.
Curs per a grups: jubilats, adolescents, professionals, etc. La durada del curs, els horaris i la matèria s’adapten als interessos del grup. Inclou programa d’activitats i visites.

Informació sobre l'allotjament

El centre oferix allotjament en famílies o en apartaments compartits amb habitació individual o doble.

Estada amb família espanyola, una opció en la qual l'estudiant té la possibilitat de participar en la vida diària i costums d'una família espanyola. Pot disposar d'habitació individual o doble, amb mitja pensió o completa en cada cas.

Apartament compartit amb dret a cuina, una opció en què l'estudiant compartix el pis amb altres alumnes estrangers. Els apartaments són còmodes, amb un mobiliari bàsic, situats molt a prop per facilitar el desplaçament i disposen d'habitacions individuals i dobles.

Tant els apartaments com les famílies han estat seleccionats rigorosament i són visitats regularment pel personal de l'escola per tal de comprovar un correcte funcionament. A més, l'escola ajuda a buscar allotjament en pensions o hotels.

Informació sobre les activitats

El Colegio Internacional Alicanteorganitza visites guiades a museus, monuments i llocs d’interés turístic dins de la ciutat, i també una festa de benvinguda i una altra de comiat. També ofereix excursions i visites tots els dissabtes a ciutats pròximes a Alacant, com Altea, Elx, Calp, El Castell de Guadalest, Benidorm o València, per a conéixer a fons la Comunitat Valenciana.

Informació sobre els certificats

Institut Cervantes (Espanya)
FEDELE, AMEELE i FIDESCU (Espanya)
CSN (Suècia)
Bildungsurlaub (Alemanya)
Eastern Conneticut State University (Estats Units)
Collège de Maisonneuve (Canadà)