tlcdénia LANGUAGES

Main image

Multimèdia Gallery 

tlcdénia LANGUAGES - logo
L’escola TLCdénia es troba en el centre de la bonica ciutat costera de Dénia, en la Costa Blanca, i a uns 95 kilòmetres dels aeroports internacionals d’Alacant i Valéncia.

Informació sobre l'escola

School Image L’acadèmia TLCdénia és un centre de formació especialitzat en idiomes que porta més de 30 anys en el sector dels idiomes.Forma part de la xarxa de centres associats al Institut Cervantes, acreditació internacional, que garantix la calitat dels seus cursos i serveis, i l’alta competència del seu equip docent. Aquesta acreditació proporciona als seus alumnes, la seguritat i confiança de que van a aconseguir els seus objectius d’aprenentatge. És un centre especialitzat en l’ensenyança de l’espanyol com a llengua estrangera i des d’aquest any, és centre examinador dels Diplomes DELE. A més a més, compta amb una àmplia oferta variada de cursos d´anglés, alemany i rus per a totes les edats que propicia un ambient multicultural en el centre, on alumnes locals i estrangers compartixen experiències i activitats, essencial per afavorir la pràctica dels idiomes. La principal distinció de TLCdénia és la seua capacitat per coordinar programes com el ja destacat, ‘Estudiar en familia’, en el que pares i fills (de 5 a 17 anys) aprenen idiomes amb horaris coordinats, una combinació ideal de classes d’espanyol o anglés amb cursos de vela o de golf i tallers d’art, excursions culturals i manualitats per als més menuts de la familia. TLCdénia centra els seus esforços en la promoció de Dénia i els seus programes mitjançant un contacte constant amb institucions, empreses i agents del sector a nivell internacional. L’ últim projecte de TLCdénia ha sigut l’adaptació de les seus aules i personal docent, a la digitalització dels seus métodes d’ensenyança.La dedicació de TLCdénia, avalada per tots els seus anys d’experiència, la situen entre les empreses líders del sector.

Informació sobre el curs

Course Image CursosS’oferixen cursos d’espanyol per a tots els nivells i de diferent duració i intensitat.Tots els cursos inclouen: test de nivell, material d’estudi, llibre de préstec, certificat d’assistencia, Internet WIFI, activitats culturals i socials.El número màxim d’estudiants és 10 i la mitjana és de 3 a 5 alumnes per nivell. CURSOS INTENSIUS D’ESPANYOL- Intensiu 20: 4 lliÇons al día- Intensiu 20 + 5: 4 lliÇons en grup + 1 lliÇó privada al día- Intensiu 30: 6 lliÇons al día- Curs de espanyol per a negocis: 4 lliÇons en grup + 1 lliÇó de negocis- Curs de llengua i cultura espanyoles: 4 lliÇons en grup + 1 lliÇó de cultura- Cursos de preparació d’exàmens DELE. També soferixen classes privades d’espanyol, flexibles i adaptades a les necessitats de l’alumne. CURS D’ESPANYOL PER A TOTA LA FAMILIA Curs d’estiu per a xiquets còctel A: espanyol i multiactivitats per a xiquets de 5 a 10 anys.Curs d’estiu per a xiquets còctel B: espanyol + curs de vela per a xiquets de 8 a 16 anys, espanyol i activitats nàutiques en l’Escola Oficial de Vela en el Club Nàutic de Dénia. Ofertes especials per a grups escolars. Els pares assistixen al curs Intensiu 20 per a combinar els horaris amb els seus fills. Programa per a Juniors (de 14 a 17 anys) amb allotjament en familia espanyola, trasllat i programa d’activitats. CURSOS PER SKYPE Si no pots desplaÇar-te, t’ensenyem des de casa, per Skype. Cursos flexibles i a mesura.CursosCursos S’oferixen cursos d’espanyol per a tots els nivells i de diferent duració i intensitat.Tots els cursos inclouen: test de nivell, material d’estudi, llibre de préstec, certificat d’assistencia, Internet WIFI, activitats culturals i socials.El número màxim d’estudiants és 10 i la mitjana és de 3 a 5 alumnes per nivell. CURSOS INTENSIUS D’ESPANYOL - Intensiu 20: 4 lliÇons al día- Intensiu 20 + 5: 4 lliÇons en grup + 1 lliÇó privada al día- Intensiu 30: 6 lliÇons al día- Curs de espanyol per a negocis: 4 lliÇons en grup + 1 lliÇó de negocis- Curs de llengua i cultura espanyoles: 4 lliÇons en grup + 1 lliÇó de cultura- Cursos de preparació d’exàmens DELE.També soferixen classes privades d’espanyol, flexibles i adaptades a les necessitats de l’alumne. CURS D’ESPANYOL PER A TOTA LA FAMILIA Curs d’estiu per a xiquets còctel A: espanyol i multiactivitats per a xiquets de 5 a 10 anys.Curs d’estiu per a xiquets còctel B: espanyol + curs de vela per a xiquets de 8 a 16 anys, espanyol i activitats nàutiques en l’Escola Oficial de Vela en el Club Nàutic de Dénia. Ofertes especials per a grups escolars. Els pares assistixen al curs Intensiu 20 per a combinar els horaris amb els seus fills.Programa per a Juniors (de 14 a 17 anys) amb allotjament en familia espanyola, trasllat i programa d’activitats. CURSOS PER SKYPESi no pots desplaÇar-te, t’ensenyem des de casa, per Skype. Cursos flexibles i a mesura.

Informació sobre l'allotjament

Accommodation Image Allotjament TLCdénia oferix varies opcions d’allotjament: - Còmode apartament en el centre de la ciutat- Estada vacacional en un apartament al costat de la platja- Familia d’acollida espanyola: perfecta per practicar- Pis compartit amb altres estudiants: més independent i dinàmic- Gestionem l’estada en un hotel o hostal

Informació sobre les activitats

Activities Image Activitats TLCdénia organitza activitats socio-culturals extracurriculars per a que els nostres estudiants coneguen de primera mà tant les costums i tradicions espanyoles com el nostre entorn.Dénia oferix immenses posibilitats als alumnes. La ciutat té unes característiques que permeten als alumnes disfrutar d’uns díes inoblidables. En TLCdénia es practica l’idioma tant dins com fora de l’aula, ja que els estudiants espanyols i estrangers participen en activitats junts propiciant així un ambient internacional. Algunes de les nostres activitats destacades són: Senderisme: recórrer el passeig de Les Rotes o el Parc Natural del Montgó.Visites culturals: castell de Dénia, museus i vinyes.Esport: volei-platja, esports aquàtics.Gastronomía: tapes, xurros amb xocolate "Valor", cates de vi, degustació de paella, etc.Tallers: cine, cultura espanyola, tradicions locals, cuina, etc.Salsa: les classes de salsa són molt populars en TLCdénia.Excursions: a altres precioses localitats com Xàbia, Calp o Valéncia. I molt més!

Informació sobre els certificats

INSTITUTO CERVANTES
AMEELE – DEDELE – CSN (Suècia)
BILDUNGSURLAUB (Alemanya)