Top School in Spain

Main image

Multimèdia Gallery 

Top School in Spain és una escola professional especialitzada en l'ensenyament d'espanyol per a estrangers situada en el cor de la dinàmica ciutat universitària d'Elx, a només 15 minuts de l'aeroport d'Alacant. Ens trobem en un punt estratègic de la ciutat, a tan sols 10 minuts a peu del centre històric, al costat de l'estació d'autobusos, enfront de la universitat i molt prop de l'estació de tren. Per causa de la privilegiada ubicació de la ciutat, emplaçada en la costa mediterrània, disfrutem d'un clima excel·lent durant tot l'any, amb més de 300 dies de sol a l'any i hiverns molt suaus.

Informació sobre l'escola

School Image Vols aprendre espanyol de forma fàcil en un ambient familiar i relaxat? En el nostre centre disposem d'una àmplia carta de cursos d'espanyol perquè tries el que millor s'adapte a les teues necessitats. A més, facilitem als nostres estudiants diferents opcions d'allotjament i activitats per aconseguir que la seua estada amb nosaltres siga inoblidable.

Perquè som una escola xicoteta i familiar, som molt flexibles i ens esforcem sempre per adaptar-nos a les necessitats dels nostres agents i alumnes.

Les nostres instal·lacions estan dissenyades per a facilitar la comunicació i l'aprenentatge de l'espanyol en un entorn agradable i familiar. La nostra escola està situada en un carrer per a vianants, amb una àmplia àrea social, que els nostres alumnes poden gaudir en els descansos o en finalitzar les classes.

Classes

* Comptem amb 7 aules totalment climatitzades i dotades de tot el material didàctic i audiovisual necessari per a un aprenentatge real i eficaç de l'espanyol.
* Disposem d'un segon centre a Elx, situat al centre de la ciutat, amb 6 aules més, que ens permeten ampliar l'escola quan és necessari.
* Tenim pissarres digitals en la majoria de les nostres aules.
Biblioteca

Els nostres estudiants tenen a la seua disposició una biblioteca ben assortida de llibres i altres recursos de suport, totalment actualitzats, que els permetran treballar i millorar les diferents destreses lingüístiques de l'espanyol. Tot el material està organitzat en els sis nivells que estableix el Marc Comú Europeu de Referència (MCER) i el Pla Curricular de l'Institut Cervantes (PCIC) amb els nivells A1, A2, B1, B2, C1 i C2, per tal que els nostres alumnes els resulte molt més fàcil seleccionar els graus concordes al seu nivell d'espanyol.

I per a aquells que volen preparar els exàmens oficials de l'Institut Cervantes, per a aconseguir el seu títol d'espanyol, també tenim una gran varietat de models d'examen perquè el seu èxit estiga garantit.

Altres instal·lacions i serveis

* Modernes infraestructures adaptades, segons la normativa que dicta la llei espanyola, per a estudiants amb alguna discapacitat.
* Oficines per assessorar i atendre personalment els nostres alumnes.
* Àmplia recepció amb màquines expenedores de snacks i begudes perquè els nostres alumnes puguen pegar un mosset.
* Lliure accés a internet mitjançant connexió WI-FI en totes les nostres instal·lacions.
* Servei d'allotjament.
* Servei de recollida i trasllat a l'aeroport.
* Programa d'activitats d'oci per a complementar els nostres cursos d'espanyol.
* Cursos d'altres idiomes: anglés, francés, alemany, italià, portugués i rus.

Informació sobre el curs

Course Image Perquè sabem que no tots els estudiants són iguals, Top School in Spain ofereix cursos d'espanyol per a tots els públics. Cursos per adults, on cada estudiant podrà triar la intensitat amb la qual desitja estudiar espanyol. I cursos per a joves, adaptats a la necessitats dels nostres estudiants més juvenils, combinats amb una gran varietat d'activitats, que els permetran posar en pràctica allò aprés en l'aula.

Per a garantir el millor ensenyament i una atenció personalitzada, les nostres classes sempre s'imparteixen en grups d'un màxim de 10 alumnes.

Cursos per adults

* Intensiu 20: 20 lliçons setmanals de 50 minuts d'espanyol general en grup.
* Superintensiu 30: 30 lliçons setmanals de 50 minuts d'espanyol general en grup.
* Combinat 20 + 5: Una combinació del nostre “Intensiu 20” amb 5 lliçons setmanals de classes particulars totalment adaptades a les necessitats de l'alumne.
* Combinat 20 + 10:Una combinació del nostre “Intensiu 20” amb 10 lliçons setmanals de classes particulars totalment adaptades a les necessitats de l'alumne.
* Preparació D.I.L.I.:Una combinació de 20 lliçons d'espanyol general en grup amb 10 lliçons setmanals de preparació específica per a l'examen D.I.L.I.
* Classes particulars: Disposem de diversos bons de classes particulars d'espanyol orientades a aquells alumnes que vulguen classes completament personalitzades o no desitgen integrar-se en un grup.
Cursos per a joves

* Immersió en col·legi espanyol: El curs perfecte per a una immersió total en la llengua espanyola! Els alumnes s'integren en les classes d'un institut espanyol, amb altres alumnes espanyols. A més, reben una hora diària extra d'espanyol com a llengua estrangera en Top School i s'allotgen amb famílies espanyoles.
* Any acadèmic en una escola pública: Igualment, oferim el nostre curs d'“Immersió en col·legi espanyol” per a estades a partir de 12 setmanes. El programa no inclou la classe extra d'espanyol en Top School, ja que per a estades tan llargues no sol ser necessària.
* Curs d'estiu per adolescents: La perfecta combinació de classes d'espanyol, activitats i allotjament per aprofitar al màxim l'estiu a Espanya! 15 hores setmanals d'espanyol com a llengua estrangera + activitats i excursions estiuenques + allotjament en família.
* Viatges escolars: Programes amb classes d'espanyol + activitats + allotjament completament dissenyats a la carta per a satisfer els desitjos i necessitats dels nostres grups.
* Experiència laboral: El programa perfecte per aquells alumnes que vulguen practicar el seu espanyol al mateix temps que experimenten un primer contacte amb el món laboral.

Informació sobre l'allotjament

Accommodation Image Família

L'allotjament en famílies d'acolliment a Espanya és l'opció preferida pels nostres estudiants, perquè és la millor manera d'aconseguir una immersió completa al país i en la seua llengua i cultura. A més de tindre l'oportunitat de practicar espanyol amb els membres de la família, els estudiants podran gaudir i conèixer en profunditat l'estil de vida espanyol. Totes les nostres famílies han sigut escollides seguint rigorosos criteris de selecció realitzats pel nostre supervisor d'allotjament. Els estudiants de la nostra Escola d'Espanyol allotjats en famílies podran triar entre servei de pensió completa (desdejuni, menjar i sopar) o servei de mitja pensió (desdejuni i sopar).

L'estudiant no compartirà casa amb un altre estudiant que parle el seu mateix idioma. A més, disposarà d'una habitació individual, excepte si l'alumne viatja amb un amic i vol compartir-la amb ell.

Residència

Allotjar-se en una residència és una de les opcions preferides dels nostres estudiants estrangers. Immillorable situació, servei de pensió completa, habitacions àmplies, un ambient multicultural fantàstic i un servei excel·lent. Dóna't pressa que les places són limitades!

La nostra acollidora residència es troba situada just al centre de la ciutat d'Elx, enfront de la Torre de la Calahorra i la Basílica de Santa Maria. A les seues esquenes, a escassos 50 metres, es troba el Palau d’Altamira, al costat d'ell està el MAHE (Museu Arqueològic i d'Història d'Elx) i el Parc Municipal, ensenya del Palmerar d'Elx. A més, si vols prendre una copa els caps de setmana hi ha nombroses cafeteries, bars i pubs molt a prop.

La residència està molt ben comunicada amb el nostre centre d'estudis, tan sols a deu minuts a peu. A més, es troba molt pròxima de les estacions d'autobusos i de tren. Tan a prop que no és necessari l'ús de transport públic!

Apartament compartit

Si vols una opció d'allotjament més independent, però no vols renunciar a l'oportunitat de conèixer a altres estudiants internacionals, l'apartament compartit és ideal per a tu.

Els nostres moderns apartaments estan situats en una bonica i tranquil·la àrea residencial d'Elx, a tan sols uns minuts amb autobús del centre de la ciutat i amb unes vistes magnifiques al palmerar il·licità.

Els apartaments estan situats en una zona residencial que compta amb diverses zones comunes que els nostres alumnes podran gaudir durant la seua estada amb nosaltres.

Estudi privat

Si eres una persona independent i no desitges compartir allotjament durant la teua estada amb nosaltres, l’estudi privat és la millor opció. Top School compta amb diversos apartaments de 30m² totalment equipats amb tot el necessari perquè et sentes com en la teua pròpia casa. L'accés als estudis compta amb ascensor i estan adaptats per a acollir alumnes amb discapacitat.

Tenim diferents tipus d'estudis i apartaments perquè els alumnes puguen triar el que més s'adapte a les seues necessitats. Totes les estances estan completament moblades i compten amb els electrodomèstics necessaris per a fer el seu dia a dia més còmode. A més, com totes les nostres opcions d'allotjament, disposen de servei de neteja setmanal i canvi de llençols.

Els nostres apartaments estan situats en diferents zones de la ciutat, encara que la majoria d'ells es troben a pocs minuts caminant de la nostra escola.

Hotel

Top School també ofereix als seus estudiants la possibilitat d'allotjar-se en un hotel durant els cursos d'espanyol. Els agents de Top School, prèvia petició, també organitzen estades per als nostres estudiants en hotels de 3, 4 i 5 estrelles molt ben situats a la ciutat i amb molt bona comunicació amb la nostra Escola d'Espanyol. El preu d'allotjament varia en funció de la categoria de l'hotel. Per a obtindre més informació sobre este tipus d'hostalatge, el millor és contactar amb Top School.

Informació sobre les activitats

Activities Image Top School organitza un ampli programa d'activitats socials i culturals, que formen part essencial de l'aprenentatge d'espanyol com a llengua estrangera. Estes activitats proporcionen una millor immersió en la cultura, els costums i la vida social dels parlants natius. Una oportunitat única per a fer nous amics i posar en pràctica l'aprés en l'aula.

Elx és una ciutat mediterrània amb un clima excel·lent durant la major part de l'any. A pocs minuts del nucli urbà es troba un dels seus principals atractius, les platges i, amb elles, una àmplia oferta d'activitats aquàtiques i esportives. Si el que busques és aprendre espanyol al mateix temps que disfrutes d'un ampli programa d'activitats al costat de la costa, Elx és la millor opció.

Informació sobre els certificats

Institut Cervantes des de 2013FEDELE, FEDELE CV des de 2015