Teulada

Teulada

Main image

Teulada-Moraira conté un tret distintiu que li conferix la sort de tindre dos nuclis urbans que omplin per partida doble la seua història, les seues tradicions i els seus costums. Situat a la Marina Alta, el seu encant residix a haver crescut de manera espectacular conservant el seu privilegiat entorn. És conegut pel seu important centre turístic, Moraira, per la bellesa de les seues platges, el seu interessant centre històric, la qualitat dels seus vins i la seua peculiar subhasta de peix. L'orientació de la costa i la posició de les muntanyes que la rodegen, permeten un microclima que garantix una temperatura mitjana anual de 18 graus i que ens permet disfrutar dels seus encants gran part de l'any. A Teulada-Moraira hi ha un compromís amb l'entorn, amb els veïns i visitants…., i sobretot amb el futur. Per això es treballa per conservar els recursos naturals, les tradicions i costums, i es perseguix un desenvolupament sostenible per a garantir un bon futur.


Com arribar:

Per la N-332 entre Benissa i Gata de Gorgos es troba Teulada, mentres que el seu port, Moraira, està a sis quilòmetres del nucli urbà.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges

Inspira't

image
Està demostrat que la pràctica del ioga és molt beneficiosa per a la salut. Per això, cada vegada hi ha més persones que decideixen iniciar-se en la meditació, i qui prova sol repetir.
image
Si ets un amant de l'esport aquàtic, fins i tot a l'hivern, de segur que aquestes platges de la província d'Alacant t'encantaran.
image
Alacant és un punt de referència mundial gràcies a les seues platges i a un clima espectacular, i s’ha convertit en un lloc per excel·lència per a practicar l'enoturisme, gaudir del bon menjar i tastar vins sensacionals.
image
Pareix que hui dia les nostres vides estan plenes d’estrés, tot passa ràpidament i quasi no tenim temps per a dedicar-nos un moment. Per això, des de la Comunitat Valenciana t’animem a posar la ment en mode avió i a desconnectar de la rutina per a relaxar-te en una de les meravelloses platges de les nostres costes.

Notícies

Publicacions