Ausias March

Main image

Multimèdia Gallery 

Ausias March - logo
Ausiàs March és una organització docent privada, sense ànim de lucre, declarada d’interés social pel Ministeri d’Educació i la Conselleria d’Educació, la finalitat de la qual és la formació en tots els nivells educatius i que compta amb una experiència de trenta anys impartint cursos de llengua, cultura i civilització espanyoles.

Informació sobre l'escola

School Image Ausiàs March compta amb tres centres educatius per donar resposta als diferents interessos de formació de l'alumne. D'una banda, el Col·legi Internacional Ausiàs March, emplaçat a Picassent, prop de València, amb una superfície de més de 20.000 metres quadrats que alberga quatre moderns edificis magníficament equipats i àmplies zones esportives amb gimnàs, tennis, bàsquet, futbol, piscina, solàrium, terrasses...

D'altra banda, els Centres Europeus de Formació Ausiàs March, dos locals situats en el centre de València, tenen un ambient confortable i tranquil, especialment indicat per a estudiants adults interessats en cursos molt intensius d'espanyol. Tots els professors d'Ausiàs March estan titulats en l'ensenyament de castellà com a llengua estrangera.

A més, el Departament d'Espanyol dels seus centres dedica gran part del seu treball a la investigació de nous mètodes intensius per aconseguir alts nivells d'aprenentatge en el menor temps possible.

Zona turística: València Terra i Mar.

Situació: urbana cèntrica i fora de la ciutat.

Idiomes: anglés, francés, alemany, portugués i italià.

Activitats: turístiques, esportives, culturals i d’oci.

Informació sobre el curs

El camp d’aquests Cursos d’Espanyol s’ha anat diversificant al llarg dels anys amb la finalitat de poder oferir interessants opcions a tot tipus de necessitats d’aprenentatge.
Curs intensiu permanent: de setembre a juny. Per a estudiants, empreses, professionals, executius i per a professors d’espanyol com a llengua estrangera.
Curs intensiu d’estiu i Pasqua: durant abril, juliol, agost i setembre. En els nivells mitjà i superior, els estudiants poden participar en una àmplia gamma de conferències, col•loquis i debats sobre cultura espanyola (cinema, art, història, literatura...).
Curs de llengua espanyola i esport: aprenentatge amb monitors especialitzats de tennis, equitació, golf i futbol. Cursos particulars.
Cursos d’integració escolar llarga durada: any acadèmic (mínim, tres mesos de durada). En el nostre centre escolar de Picassent, amb estudiants espanyols.
Cursos d’integració escolar curta durada: miniestades. Grups integrats en el nostre centre escolar de Picassent amb estudiants espanyols i recorreguts turístics.
Pràctiques professionals en empreses: per a aprendre i perfeccionar l’espanyol, al mateix temps que s’adquireix experiència laboral.

Informació sobre l'allotjament

Els seus estudiants són enquestats en diferents moments de la seua estada per conéixer el seu grau de satisfacció amb l'allotjament. A més, un responsable de l'escola rep als estudiants en el punt d'arribada i els acompanya al seu allotjament.

Famílies d'acolliment: Ausiàs March selecciona acuradament les famílies d'acolliment perquè l'estudiant trobe la màxima comoditat i seguretat. Esta opció permet a l'alumne conéixer com viu una família espanyola i practicar l'idioma fora de les hores de classe.

Residència universitària: instal·lacions modernes i confortables.

Hotel: Ausiàs March disposa de tarifes especials per als seus alumnes.

Informació sobre les activitats

Ausiàs March compta amb un programa d’activitats culturals, turístiques i de convivència. Dóna suport al desenvolupament de tots els cursos perquè siguen el més eficaços possible i ajuden els estudiants a conéixer millor la cultura espanyola.

Informació sobre els certificats

INSTITUTO CERVANTES

UNE-EN ISO 9001:2000

QUALITY MANAGEMENT SYSTEM ISO 9001:2000

FEDELE – AMEELE