Colegio Intereuropa

Main image

Multimèdia Gallery 

Colegio Intereuropa - logo
Intereuropa ofereix als estudiants una solució completa per a aprendre o perfeccionar l’espanyol a València.

Informació sobre l'escola

School Image Situat en ple centre de València, Intereuropa oferix un ensenyament de qualitat, en un ambient agradable, amb allotjaments confortables i un variat programa d'oci que permet adquirir el coneixement de l'idioma amb major facilitat. Les seues classes, amb un nombre limitat d'alumnes, són perfectes per afavorir l'atenció i la participació individual. A més, la variada procedència i cultura dels estudiants ajuda a crear un enriquidor clima de debat.

L'escola disposa d'una zona recreativa, recepció, servei de biblioteca, sala d'estudi i vídeo, aire condicionat i accés gratuït a Internet. A més, es troba molt pròxima a nombrosos punts d'interès turístic i d'oci. El seu mètode d'ensenyament es basa en la pràctica de l'idioma, desenvolupant de manera minuciosa i amena les seues quatre funcions principals: audició, conversa, lectura i escriptura.

El programa inclou classes intensives de gramàtica, sintaxi i vocabulari, i dedica especial atenció a la conversa. Tot això permet a l'estudiant adquirir immediatament la seguretat necessària per expressar-se en espanyol. S'utilitza material didàctic propi, creat i revisat pels professors de l'escola. El material ve reforçat per textos d'actualitat i lectures graduades de diferents editorials, vídeos i altres recursos.

Zona turística: València Terra i Mar.

Situació: cèntrica, urbana.

Idiomes: anglés, italià, alemany i francés.

Activitats: Turístiques, esportives i oci.

Informació sobre el curs

Course Image Intereuropa ofereix cursos de diferents nivells durant tot l’any, amb una durada d’entre una i 36 setmanes. A més, els alumnes reben un certificat de freqüència en acabar el curs.
Curs intensiu: es desenvolupa de dilluns a divendres amb quatre classes diàries de 50 minuts cadascuna.
Curs superintensiu: basat en el curs intensiu, afig una o dues classes individuals diàries, cosa que permet un estudi més personalitzat.
Curs intensiu + CULTURA, LITERATURA, NEGOCIS, TURISME: es basa en el curs intensiu de quatre lliçons diàries més una classe dedicada a l’estudi de l’assignatura triada.
Curs individual: també és possible rebre lliçons individuals adaptades a les exigències personals de cada estudiant. Es poden triar diferents intensitats entre una i quatre classes diàries.
Curs de preparació al DELE: amb la finalitat d’aconseguir la preparació necessària per a fer amb èxit l’examen oficial d’espanyol, s’ofereix un curs intensiu més una classe diària dedicada a la preparació de l’examen DELE.

Informació sobre l'allotjament

Accommodation Image L'escola pot proporcionar allotjament a l'estudiant durant el període dels cursos. Disposa de diferents modalitats d'estada.

Pisos compartits per a aquells estudiants que busquen independència.

Família, la millor manera de practicar l'idioma fora de les aules, experimentant i compartint la cultura espanyola. Es pot triar entre allotjament i desdejuni, mitja pensió o pensió completa. El servei de rentar roba està inclòs en esta modalitat d'estada.

Residència universitària, un tipus d'allotjament que recomana Intereuropa per als estudiants que vulguen experimentar la vida universitària a Espanya. Es pot triar entre règim d'estada i desdejuni, mitja pensió o pensió completa.

Apartament per a ús individual per als estudiants que busquen independència sense necessitat de compartir. Els apartaments estan situats al centre de la ciutat.

Informació sobre les activitats

Activities Image Intereuropa considera de gran importància la immersió tant en l’idioma com en la cultura espanyola.

Informació sobre els certificats

Institut Cervantes (Espanya)

Bildungsurlaub (Alemanya)

CSN (Suècia)

FEDELE (Espanya)

AMEELE (Espanya)

FIDESCU (Espanya)