Españolé International House València

Main image

Multimèdia Gallery 

Españolé International House València - logo
Españolé International House València és una escola familiar que ofereix cursos d'espanyol de màxima qualitat. El seu objectiu és que els alumnes aprenguen a comunicar-se en espanyol el més ràpidament possible, al mateix temps que gaudeixen de la vida i de la cultura espanyola.

Informació sobre l'escola

School Image L'escola està situada en el centre històric de València. Ocupa un edifici de quatre plantes i compta amb les millors instal·lacions per aprendre un idioma, deu grans aules exteriors climatitzades i amb llum natural. Totes estan ben equipades i moltes d'elles tenen pissarres interactives. A més, disposa de biblioteca, sala d'estudiants, sala d'ordinadors i terrassa.

L'escola pertany al grup International House World Organization, que es dedica, des de fa més de 50 anys, a millorar la qualitat en l'ensenyament d'idiomes. International House compta amb 130 escoles en 40 països que ensenyen més de 20 idiomes. Tres milions d'alumnes han aprés idiomes amb International House.

L'equip docent està format per professors amb molta experiència en l'ensenyament d'espanyol a estudiants de diferents nacionalitats. Estan especialitzats en llengua i literatura espanyoles i coneixen les demandes específiques dels diferents grups d'estudiants. El seu mètode d'ensenyament és comunicatiu, per la qual cosa l'alumne aprén a desenvolupar-se en situacions quotidianes des del primer dia.

Zona turística: València Terra i Mar.

Situació: urbana, cèntrica.

Idiomes: anglés, alemany, francés, xinés, japonés, rus, coreà, portugués, italià, holandés, búlgar i eslové.

Activitats: turístiques, esportives, culturals i d’oci.

Informació sobre el curs

L'escola ofereix cursos intensius d'espanyol, tant en grup com individuals. Els cursos tenen 20, 25 o 30 classes setmanals de 55 minuts, en grups reduïts. També preparen per als exàmens DELE i de la Cambra de Comerç i ofereixen programes especialitzats. Els cursos estan estructurats en sis nivells, des de principiant fins a perfeccionament, establits segons el programa de l'Institut Cervantes sota les directrius del Marc Comú Europeu de Referència per a les llengües. El primer dia de classe, els estudiants reben una xarrada informativa sobre el programa que faran i completen un test de nivell.

Cursos intensius: Intensiu 20 o Intensiu 25.20 o 25 classes.

Curs superintensiu: 25 classes setmanals en grup, més 5 classes privades.

Cursos de preparació per a exàmens: Preparació al DELE (quatre nivells). Preparació a exàmens de la Cambra de Comerç.

Cursos especials: Espanyol de negocis, Espanyol i vela. Pràctiques de treball, Au-pair, Espanyol i voluntariat.

Cursos d'estiu per a joves de 12 a 15 anys.

Cursos per a grups.

Informació sobre l'allotjament

L'escola oferix diferents opcions d'allotjament amb la finalitat de respondre a les necessitats de cada tipus d'estudiant.

Famílies: viure amb una família espanyola és la millor manera d'experimentar l'estil de vida espanyol, conèixer els costums i practicar l'idioma fora de les hores de classe.

Apartaments compartits amb altres estudiants de l'escola. Està opció d'allotjament dóna l'oportunitat de conviure amb estudiants d'altres cultures

Estudis privats, una bona opció per als que preferixen més independència.

Allotjament en residències d'estudiants, situades a la zona universitària de la ciutat i ben connectades amb l'escola mitjançant transport públic.

Informació sobre les activitats

En Españolé - International House València combinen els cursos d'espanyol amb activitats culturals com ara visites, excursions i eixides, perquè l'alumne continue practicant espanyol després de classe.

Ofereixen almenys quatre activitats gratuïtes per setmana: visita a la ciutat, cinema a l'escola, visita a un museu, taller de llengua o classes de ball. A més, els caps de setmana, organitzen excursions de dia complet a llocs interessants de València

Informació sobre els certificats

Institut Cervantes (Espanya)
International House World Organization
CSN (Suècia)
AMEELE (Espanya)
FEDELE (Espanya)