Benidorm

Benidorm

Main image
  Destí de Qualitat

Dir Benidorm és dir turisme, dir platja, dir quilòmetres d'arena fina i daurada. Dir Benidorm és dir ambient, descans, oci. És dir llum i festa. Però Benidorm no s'acaba en açò. Benidorm viu tot l'any, amb el millor microclima del Mediterrani europeu en un municipi que si antany va ser desestimat per la seua situació, perfecte per als atacs pirates, hui gaudix d'esta ubicació estratègica. Una ciutat moderna, completa pel que fa a infraestructures i servicis, que viu les seues festes i compartix el seu privilegi amb tot aquell que decidix visitar-la.


Com arribar:

L'aeroport d'Alacant es troba a 60 quilòmetres, l'autopista A-7 té eixida (65) directa al municipi, al qual també es pot arribar per la N-332. A més hi ha servici d'autobusos i ferrocarril de via estreta.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Fires i congressos
Golf
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Parcs d'oci
Platges
Transports

Inspira't

image
T'agrada la fotografia? Si vens a Benidorm, no podràs resistir-te a traure la càmera i capturar amb l’objectiu els racons més sorprenents de la ciutat. Et diem quins són els millors racons de Benidorm per a fer-te una selfie i presumir d’escapada a la ciutat que mai dorm.
image
Benidorm es conocida por sus días soleados y sus dos grandes playas galardonadas con bandera azul. Como muchos de sus visitantes desconocen que Benidorm tiene dos playas y tres calas, a continuación os presentamos las playas más visitadas y desconocidas de Benidorm.
image
La Comunitat Valenciana és una destinació idònia per a tot tipus de públics. Les famílies poden trobar a les tres províncies plans per als més menuts de la casa i per això hui us mostrarem algunes de les platges més divertides per a visitar amb infants.
image
En aquest article ressenyarem alguns dels hotels temàtics més interessants de la Costa Blanca. Atreveix-te a conéixer-los per a tenir una experiència turística altament divertida.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions