Turisme cultural

Turisme cultural

La Comunitat Valenciana posseeix un gran llegat artístic i cultural com a conseqüència de les diferents civilitzacions que han albergat la nostra terra i dels estils arquitectònics al llarg de la seua història. Recorre municipis replets de cultura i història que atresoren un inestimable patrimoni històric i artístic.

Els municipis de la Costa Blanca reflecteixen el pas d'antigues civilitzacions, com la ciutat iber romana de Lucentum a Alacant o la Illeta dels Banyets a El Campello. Per no parlar de la Ruta dels Castells per la comarca del Vinalopó o les rutes europees d'arquitectura modernista a Alcoi o Novelda.
La província de València ofereix un riquíssim programa cultural amb visites al Castell de Cullera, el Palau Ducal de Gandia, els vestigis romans de Sagunt o el Territori Borja en el centre històric de Xàtiva, entre altres. 

Per part seua, la província de Castelló ofereix art rupestre i avantguardista en un xicotet radi de quilòmetres. Destaca la riquesa cultural de municipis turístics com Benicàssim, Oropesa del Mar o Peníscola.

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Allotjaments
Empreses de servicis complementaris
Esdeveniments
Espais naturals
Festes
Fires i congressos
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Rutes

Inspira't

image
Si penses en la Costa Blanca, segurament et ve a la ment una imatge plena de llum. Però quan cau la nit i el cel es tenyeix de color rogenc, la costa llevantina es converteix en una de les estampes més boniques i memorables del teu pas pel Mediterrani.
image
Per Nadal els carrers i les cases es vesteixen de llums i flors, i a la Comunitat Valenciana anem més enllà posant sabor valencià a les receptes nadalenques i celebrant aquestes festes amb esdeveniments molt curiosos.
image
En el seu moment el Planetari de Castelló va ser pioner a la Comunitat Valenciana i, per les seues característiques, s'ha consolidat com un referent en la divulgació de la cultura científica.
image
Té mar, muntanya i sol. Aquest entorn privilegiat a la vora del Mediterrani fa gaudir el viatger i turista. Al sud de la província d'Alacant sorgeix, ja quasi al límit amb Múrcia, Pilar de la Horadada, una localitat pertanyent a la comarca de la Vega Baixa que presumeix de més de quatre quilòmetres de platges.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions