Turisme cultural

Turisme cultural

La Comunitat Valenciana posseeix un gran llegat artístic i cultural com a conseqüència de les diferents civilitzacions que han albergat la nostra terra i dels estils arquitectònics al llarg de la seua història. Recorre municipis replets de cultura i història que atresoren un inestimable patrimoni històric i artístic.

Els municipis de la Costa Blanca reflecteixen el pas d'antigues civilitzacions, com la ciutat iber romana de Lucentum a Alacant o la Illeta dels Banyets a El Campello. Per no parlar de la Ruta dels Castells per la comarca del Vinalopó o les rutes europees d'arquitectura modernista a Alcoi o Novelda.
La província de València ofereix un riquíssim programa cultural amb visites al Castell de Cullera, el Palau Ducal de Gandia, els vestigis romans de Sagunt o el Territori Borja en el centre històric de Xàtiva, entre altres. 

Per part seua, la província de Castelló ofereix art rupestre i avantguardista en un xicotet radi de quilòmetres. Destaca la riquesa cultural de municipis turístics com Benicàssim, Oropesa del Mar o Peníscola.

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Allotjaments
Empreses de servicis complementaris
Esdeveniments
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Rutes
Webcams

Inspira't

image
Sens dubte, la ciutat de la Comunitat Valenciana referent pel que fa a produccions audiovisuals és Peníscola. Ací s'han rodat algunes de les grans pel·lícules del sèptim art o altres films del millor repertori del cinema espanyol al llarg de la història.
image
El Castell Vell de Castelló té, des de fa poc, un nou centre d'interpretació a la disposició dels visitants. Vine a conéixer-lo.
image
T'agradaria viure en l'Edat mitjana per un dia? Això és el que sentiràs en les Festes Medievals de Villena. T'ho contem tot.
image
Amb l'arribada del Nadal, les ciutats es vesteixen de llum i color. La gent inunda els carrers per a fer les típiques compres nadalenques i gaudir de les diferents activitats que s'organitzen a la ciutat. Però també és època dels naixements o pessebres i, en diversos punts de la ciutat de València, és possible visitar i conéixer-ne alguns.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions