Turisme cultural

Turisme cultural

La Comunitat Valenciana posseeix un gran llegat artístic i cultural com a conseqüència de les diferents civilitzacions que han albergat la nostra terra i dels estils arquitectònics al llarg de la seua història. Recorre municipis replets de cultura i història que atresoren un inestimable patrimoni històric i artístic.

Els municipis de la Costa Blanca reflecteixen el pas d'antigues civilitzacions, com la ciutat iber romana de Lucentum a Alacant o la Illeta dels Banyets a El Campello. Per no parlar de la Ruta dels Castells per la comarca del Vinalopó o les rutes europees d'arquitectura modernista a Alcoi o Novelda.
La província de València ofereix un riquíssim programa cultural amb visites al Castell de Cullera, el Palau Ducal de Gandia, els vestigis romans de Sagunt o el Territori Borja en el centre històric de Xàtiva, entre altres. 

Per part seua, la província de Castelló ofereix art rupestre i avantguardista en un xicotet radi de quilòmetres. Destaca la riquesa cultural de municipis turístics com Benicàssim, Oropesa del Mar o Peníscola.

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Allotjaments
Empreses de servicis complementaris
Esdeveniments
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Rutes

Inspira't

image
Et convidem a fer un dels passejos més emblemàtics de Benicàssim. Tot seguint el passeig marítim, podràs contemplar una sèrie de vil·les espectaculars.
image
Et convidem a fer una ruta a peu per a visitar algunes de les ermites més emblemàtiques de la ciutat de Castelló. T'hi apuntes?
image
Sant Mateu és la capital històrica de la comarca del Baix Maestrat i un municipi carregat d’història. Descobriu-lo amb aquesta guia breu.
image
El Mindful Travel és una manera de viatjar cada vegada més de moda, en gran part pels beneficis que li atorga al viatger. Aquesta tendència consisteix no solament en visitar un lloc, sinó a relaxar-se, connectar amb un mateix i gaudir del present, tornant amb les piles recarregades i una gran sensació de benestar. Tenint en compte les característiques que reuneix la Comunitat Valenciana, aquesta és una gran opció per a practicar aquesta modalitat de viatge.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions