València

València

Main image
  Destí de Qualitat
WEBCAMS

València pot ser una ciutat de tòpics: la llum, la lluna, la pólvora, la paella, les flors, les falles. Són claus per a tractar d'explicar el que, en realitat, no es pot conptar amb paraules. Fa falta visitar i conéixer València per a comprovar que tradicions centenàries conviuen al costat de la modernitat. Que el mar i la ciutat són compatibles. Que el verd de l'horta pot mantindre's al costat d'una moderna trama urbana. Que, de dia i de nit, València és única. Ara, la capital del Túria és més. Als innumerables atractius amb els quals, des de segles, compta la ciutat, s'unix una sèrie de cridaneres infraestructures com la Ciutat de les Arts i les Ciències que, com no podia ser d'una altra manera en este enclavament, estan units a la cultura. València té la seua guinda. Encara que no descansa i seguix adornant la seua suculenta presentació sense faltar a la cita amb els grans esdeveniments o oferint un recorregut per la sabana africana en el Bioparc.


Com arribar:

L'AP-7 (E-15) enllaça amb la xarxa europea d'autopistes. L'autovia A-7 (E-15) connecta València amb les províncies del nord i el sud de la costa mediterrània i, a més, s’enganxa a l'altura de Sagunt amb l'A-23 (E-7), que porta fins a Osca i el Pirineu. La N-332 és la via tradicional que recorre les poblacions costaneres en direcció Alacant. Per la seua banda, l'A-3 (E-901) uneix la capital del Túria amb Madrid i el centre de la península. L'A-3 (E-901) també connecta la ciutat amb l'aeroport de Manises, on hi ha línies regulars nacionals i internacionals. L'accés a la ciutat també és possible per ferrocarril (des de Madrid, Alacant, Saragossa i Barcelona) en AVE des de Madrid i ferri des de les Illes Balears.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Escoles d'idiomes
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Fires i congressos
Golf
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Parcs d'oci
Platges
Rutes
Transports
Webcams

Inspira't

image
Sens dubte, la ciutat de la Comunitat Valenciana referent pel que fa a produccions audiovisuals és Peníscola. Ací s'han rodat algunes de les grans pel·lícules del sèptim art o altres films del millor repertori del cinema espanyol al llarg de la història.
image
Amb l'arribada del Nadal, les ciutats es vesteixen de llum i color. La gent inunda els carrers per a fer les típiques compres nadalenques i gaudir de les diferents activitats que s'organitzen a la ciutat. Però també és època dels naixements o pessebres i, en diversos punts de la ciutat de València, és possible visitar i conéixer-ne alguns.
image
Com que és un territori obert al Mediterrani, la Comunitat Valenciana rebrà l'arribada dels Reis d'Orient per mar. Els ports de les tres capitals de província (València, Alacant i Castelló) s'engalanaran la vesprada del 5 de gener del 2019, en els prolegòmens de la gran cavalcada, per a donar la benvinguda a Ses Majestats, que portaran un fum de regals per als més menuts.
image
Sorgida en el segle XVII com un barri de pescadors, Natzaret és hui dia un veïnat en què el desenvolupament, el progrés i la prosperitat han vençut les tradicions i, fins i tot, la tranquil·litat d'una de les seues platges més concorregudes.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions