València

València

Main image
  Destí de Qualitat
WEBCAMS

València pot ser una ciutat de tòpics: la llum, la lluna, la pólvora, la paella, les flors, les falles. Són claus per a tractar d'explicar el que, en realitat, no es pot conptar amb paraules. Fa falta visitar i conéixer València per a comprovar que tradicions centenàries conviuen al costat de la modernitat. Que el mar i la ciutat són compatibles. Que el verd de l'horta pot mantindre's al costat d'una moderna trama urbana. Que, de dia i de nit, València és única. Ara, la capital del Túria és més. Als innumerables atractius amb els quals, des de segles, compta la ciutat, s'unix una sèrie de cridaneres infraestructures com la Ciutat de les Arts i les Ciències que, com no podia ser d'una altra manera en este enclavament, estan units a la cultura. València té la seua guinda. Encara que no descansa i seguix adornant la seua suculenta presentació sense faltar a la cita amb els grans esdeveniments o oferint un recorregut per la sabana africana en el Bioparc.


Com arribar:

L'AP-7 (E-15) enllaça amb la xarxa europea d'autopistes. L'autovia A-7 (E-15) connecta València amb les províncies del nord i el sud de la costa mediterrània i, a més, s’enganxa a l'altura de Sagunt amb l'A-23 (E-7), que porta fins a Osca i el Pirineu. La N-332 és la via tradicional que recorre les poblacions costaneres en direcció Alacant. Per la seua banda, l'A-3 (E-901) uneix la capital del Túria amb Madrid i el centre de la península. L'A-3 (E-901) també connecta la ciutat amb l'aeroport de Manises, on hi ha línies regulars nacionals i internacionals. L'accés a la ciutat també és possible per ferrocarril (des de Madrid, Alacant, Saragossa i Barcelona) en AVE des de Madrid i ferri des de les Illes Balears.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Escoles d'idiomes
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Fires i congressos
Golf
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Parcs d'oci
Platges
Rutes
Transports
Webcams

Inspira't

image
Està demostrat que la pràctica del ioga és molt beneficiosa per a la salut. Per això, cada vegada hi ha més persones que decideixen iniciar-se en la meditació, i qui prova sol repetir.
image
La Comunitat Valenciana és una destinació idònia per a tot tipus de públics. Les famílies poden trobar a les tres províncies plans per als més menuts de la casa i per això hui us mostrarem algunes de les platges més divertides per a visitar amb infants.
image
Les embarcacions de vela llatina van ser molt populars al Mediterrani durant l'època dels grecs i romans. Posteriorment es van introduir a l'Albufera de València, on van ser el mitjà de transport principal fins a l'arribada dels motors de propulsió. Després de caure en oblit, es van impulsar les regates de vela llatina amb la finalitat de donar a conéixer aquest mitjà de transport tradicional.
image
Fer turisme a València és viure experiències i emocions úniques. Amb aquest viatge podràs gaudir al màxim de la millor gastronomia, d’una costa repleta de platges amb bandera blava, de paratges naturals plens de vida i, no cal dir-ho, del més especial, de la gent i la cultura d’aquesta comunitat.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions