Parcs temàtics i d’oci a la Comunitat Valenciana. Emoció ...

Parcs temàtics i d’oci

Tindre un clima suau i 3000 hores de sol a l'any és tot un avantatge, perquè ens permet gaudir més temps de tota l'oferta de parcs temàtics i d'oci de llarg a llarg de la Comunitat Valenciana.

L'oferta és cada vegada major i s'adapta a totes les butxaques i interessos. Des de les trepidants muntanyes russes de Terra Mítica a Benidorm als tallers de ciència divertida en el Museu de les Ciències de València, passant per la zoo immersió animal en Bioparc en la mateixa ciutat, el Safari Aitana de Penàguila o els parcs d'animals de Terra Natura i Mundo Mar, tots dos a Benidorm. A més, en la temporada estival, obrin les seues portes parcs aquàtics com Aqualandia a Benidorm, Aquopolis a Cullera o Aquarama a Benicàssim. Altres parcs d'oci familiar que no et pots perdre en la teua pròxima visita són el Jardí Encantat a Oropesa del Mar, el Centre de Trenets a Vapor de Riba-roja de Túria o el Dinopark a Callosa d'en Sarrià.

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Altres
Parcs temàtics
Espais naturals
Parcs aquàtics

Inspira't

image
Si els teus fills són uns apassionats del patinatge i vols que gaudisquen d'aquest bonic i sa esport, et trobes al lloc perfecte. Hui t'explicarem quins són els cinc millors llocs de la Comunitat Valenciana per a patinar amb xiquets.
image
A continuació, parlem dels parcs aquàtics de la Comunitat Valenciana, on podràs passar moments increïbles plens d'adrenalina, riures i aventura. Aquest estiu, refresca’t!
image
València és una ciutat que està de moda. El seu clima, agradable i càlid quasi tot l'any, al costat d'una gran oferta turística per a tots els públics, l'han convertit en una de les ciutats més visitades d'Espanya. Cada any més gent s'anima a visitar-la, i molts repeteixen.
image
Pensant què veure a Morella? Hem seleccionat els seus llocs amb encant més populars, quin t'agrada més? Vine a visitar-los!

Notícies