Busseig

Busseig

Les aigües de la Comunitat Valenciana són increïbles en la seua superfície. T'imagines què amaguen en el seu interior? La pràctica del busseig a través d'aquesta meravellosa costa et mostrarà els tresors que alberga el seu patrimoni submarí.

La Comunitat Valenciana ofereix tot allò que un experimentat bussejador desitja: aigües tranquil·les al resguard de corrents i amb excel·lent visibilitat, temperatures càlides, gran varietat de paisatges, abundant vida subaqüàtica de gran calibre i una extensa xarxa de centres i destinacions de busseig preparats per a acollir al viatger en qualsevol moment de l'any. 

En les aigües de Castelló, València i Alacant podem trobar fons de gran bellesa aptes per a bussejadors de tots els nivells: Reserves Marines i Parcs Naturals, vaixells afonats, illes volcàniques, passatges de configuració laberíntica, coves i arcs de roca on gaudir d'immersions plenes de llum. Fons marins entapissats de gorgònies i extenses prades de posidònia, acolorits nudibranquis, meros, déntols, barracudes, polps, llagostes… són només part de les sorpreses que esperen als bussejadors que vulguen descobrir a fons les nostres aigües.

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Experiències
Monuments
Nàutica
Platges
Rutes

Inspira't

image
Si ets un amant de l'esport aquàtic, fins i tot a l'hivern, de segur que aquestes platges de la província d'Alacant t'encantaran.
image
Benidorm es conocida por sus días soleados y sus dos grandes playas galardonadas con bandera azul. Como muchos de sus visitantes desconocen que Benidorm tiene dos playas y tres calas, a continuación os presentamos las playas más visitadas y desconocidas de Benidorm.
image
Xàbia és una de les zones més turístiques de la Costa Blanca. Té algunes de les platges i cales més boniques de tota la Comunitat Valenciana. El millor de la localitat és un microclima que permet gaudir de les platges tot l'any, tant a l'estiu amb els banyistes com a l'hivern per a eixir a passejar i fer esport.
image
La costa de la Comunitat Valenciana està repleta de platges de somni i cales precioses, però hi ha pocs llocs tan emblemàtics com el penyal d'Ifac, una roca majestuosa de 332 m d'alçària que s'alça sobre les aigües transparents de la Costa Blanca, a la localitat de Calp.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions