BTT, cicloturisme i ciclisme

BTT, cicloturisme i ciclisme

En la Comunitat Valenciana disposes d'una àmplia llista de rutes per a fer BTT, passejar muntat sobre la bicicleta per espais de somni i fer turisme practicant el teu esport preferit.

Existeix tal quantitat de cicle-rutes travessant la Comunitat Valenciana que hauràs de reservar dies per a recórrer-les totes. Les vies verdes et portaran per traçats coberts de naturalesa i història, ja que es tracta d'antigues vies ferroviàries envoltades per viaductes, tarongers, llacunes salineres i un entorn del qual poden gaudir xicotets i majors. A això cal sumar quilòmetres de cicle-rutes, assenyalades amb les sigles CR. Es tracta d'itineraris aptes per a bicicletes i senderisme, que estableixen connexió entre poblacions pròximes i que et permetran conéixer el territori sobre rodes. 

Si prefereixes muntanya, una xarxa de 136 rutes i més de 4.000 quilòmetres estan a la teua disposició per a la pràctica de BTT. Estan repartides entre 4 nivells que van de major a menor dificultat per a adaptar-se a tots els nivells.

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Centres BTT
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències
Monuments
Rutes

Inspira't

image
La platja de la Malva-rosa és la platja urbana més famosa de València. A l'estiu, milers de turistes gaudeixen ací de la fina arena i del meravellós clima.
image
Una de les característiques més destacades de les localitats d'Aigües és que es troba en una zona amb moltíssima naturalesa. És el lloc perfecte per a fer rutes de senderisme o descensos amb bicicleta de muntanya. Es pot pujar als cims d’aquestes muntanyes des de diferents punts per a apreciar la bellesa de la província d'Alacant. Aquest article parla sobre la ruta PR-CV 243, encara que hi ha moltes més rutes per la zona.
image
El municipi de Cabanes, situat a la Comarca de la Plana Alta de Castelló, és un dels termes municipals més peculiars de la província.
image
Sant Mateu és la capital històrica de la comarca del Baix Maestrat i un municipi carregat d’història. Descobriu-lo amb aquesta guia breu.

Notícies

Publicacions