BTT, cicloturisme i ciclisme

BTT, cicloturisme i ciclisme

En la Comunitat Valenciana disposes d'una àmplia llista de rutes per a fer BTT, passejar muntat sobre la bicicleta per espais de somni i fer turisme practicant el teu esport preferit.

Existeix tal quantitat de cicle-rutes travessant la Comunitat Valenciana que hauràs de reservar dies per a recórrer-les totes. Les vies verdes et portaran per traçats coberts de naturalesa i història, ja que es tracta d'antigues vies ferroviàries envoltades per viaductes, tarongers, llacunes salineres i un entorn del qual poden gaudir xicotets i majors. A això cal sumar quilòmetres de cicle-rutes, assenyalades amb les sigles CR. Es tracta d'itineraris aptes per a bicicletes i senderisme, que estableixen connexió entre poblacions pròximes i que et permetran conéixer el territori sobre rodes. 

Si prefereixes muntanya, una xarxa de 136 rutes i més de 4.000 quilòmetres estan a la teua disposició per a la pràctica de BTT. Estan repartides entre 4 nivells que van de major a menor dificultat per a adaptar-se a tots els nivells.

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Centres BTT
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències
Monuments
Rutes

Inspira't

image
Sant Mateu és la capital històrica de la comarca del Baix Maestrat i un municipi carregat d’història. Descobriu-lo amb aquesta guia breu.
image
La Comunitat Valenciana és una destinació interessant per als amants de l'esport. Ciclistes, senderistes o nadadors trien la costa mediterrània per a practicar els seus esports preferits.
image
A l'interior de la província d'Alacant, trobem la vall de Guadalest. Les serres d'Aitana, Serrella i Xortà l’envolten i emmarquen el seu embassament. En aquest paratge únic es poden trobar 1.500 espècies de plantes o diverses espècies d'ocells com les àguiles cuabarrades, els esparvers o els falcons.
image
Al nord de la província de València sobreïx el curs d'un xicotet riu, el barranc del Carraixet, ideal per a organitzar entorn del seu llit rutes a peu o amb bicicleta. Sol o acompanyat, com preferisca el viatger. Des de Gàtova fins a Alboraia aprenem, a més, una mica d'història, ja que el Llibre dels fets de Jaume I el denomina riu Sec i l’esmenta en el transcurs de la batalla del Puig.

Notícies

Publicacions