Platges i cales de la Comunitat Valenciana

Platges i cales

A la Comunitat Valenciana trobaràs les platges i cales dels teus somnis. Extensos arenals, recòndites cales i una gran varietat de platges accessibles i naturistes nodrides d'una àmplia oferta turística. Aigües cristal·lines i arenals infinits que converteixen un simple bany en una experiència plena de sensacions.

Amb més de 500 quilòmetres de costa, la Comunitat Valenciana disposa d’un gran nombre de platges amb bandera blava, i això la converteix en la comunitat autònoma d’Espanya amb major nombre de distintius per quilòmetre quadrat. N'hi ha per a això i per a molt més. La varietat i qualitat d’aquestes platges converteixen el litoral de la Comunitat Valenciana en un lloc rellevant de l’arc mediterrani. Gràcies a la seua bellesa natural i als nombrosos serveis disponibles, són mundialment conegudes. A més, com que el clima és assolellat quasi tot l'any, les pots gaudir en qualsevol moment. Què esperes per a trobar la teua nova platja preferida? Recorre mitjançant aquest directori totes les platges i cales de la Comunitat Valenciana.

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Certificats

Inspira't

image
Si ets un amant de l'esport aquàtic, fins i tot a l'hivern, de segur que aquestes platges de la província d'Alacant t'encantaran.
image
Durant els mesos d'estiu, la Comunitat Valenciana atrau milers de turistes per a gaudir dels més de 600 km de costes que ofereixen múltiples activitats per a tots els gustos; des del relaxat snorkel a l'energètic surf, les nostres platges disposen de tots els atractius per a diferents tipus d'esport i necessitats de cada persona.
image
Si estàs buscant una destinació per a les teues vacances, a El Campello t'esperen 23 km de platges banyades pel Mediterrani amb multitud d'activitats per a gaudir de l'estiu.

Notícies

Publicacions