Turisme rural i natural

Turisme rural i natural

L'extensa i inigualable àrea natural de la Comunitat Valenciana, composta per nombrosos Espais Protegits, fa de la muntanya i el mar una destinació ideal per a gaudir d'una estada de turisme rural.

Gaudeixes de la naturalesa en totes les seues formes? Alacant, València i Castelló alberguen una diversitat d'ecosistemes la fauna dels quals i flora és única al Mediterrani. Ja siga en l'aigua cristal·lina del sud, les riques serres del nord, els rius i aiguamolls o en la impressionant costa que decanta tota la Comunitat, trobaràs el lloc on practicar un turisme rural i sa, envoltat de naturalesa i tranquil·litat.

Si a més t'agrada el turisme actiu, tots aquests espais naturals et brinden una àmplia llista d'activitats esportives i d'oci. Turisme rural en la Comunitat Valenciana és igual a pobles amb encant, singulars allotjaments i experiències que ens connecten amb l'autèntic.

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Allotjaments
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals

Inspira't

image
Si penses en la Costa Blanca, segurament et ve a la ment una imatge plena de llum. Però quan cau la nit i el cel es tenyeix de color rogenc, la costa llevantina es converteix en una de les estampes més boniques i memorables del teu pas pel Mediterrani.
image
L’abundant patrimoni en receptes de rebosteria de la província de Castelló és resultat del llegat de les diferents cultures que van poblar aquestes terres durant segles, i dels productes de proximitat dels quals es proveïen: mel, ametles, avellanes, fruites, oli, moniatos, carabasses, llet de cabra i ovella, etc. Amb aquests ingredients es poden elaborar figues albardades, rotllets, coca celestial, prims, bunyols, coquetes, ametlats, mantegades, bunyols, pastissets, quallades amb mel, etc. Tantes receptes com pobles té la província.
image
El Parc Natural del Carrascar de la Font Roja és, sens dubte, un dels paisatges més bonics de tota la Comunitat Valenciana. Ací, al llarg de les 2.200 hectàrees de superfície, pots gaudir de rutes de senderisme, d'una naturalesa incontaminada i d’algunes sorpreses...
image
En el seu moment el Planetari de Castelló va ser pioner a la Comunitat Valenciana i, per les seues característiques, s'ha consolidat com un referent en la divulgació de la cultura científica.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions