Turisme rural i natural

Turisme rural i natural

L'extensa i inigualable àrea natural de la Comunitat Valenciana, composta per nombrosos Espais Protegits, fa de la muntanya i el mar una destinació ideal per a gaudir d'una estada de turisme rural.

Gaudeixes de la naturalesa en totes les seues formes? Alacant, València i Castelló alberguen una diversitat d'ecosistemes la fauna dels quals i flora és única al Mediterrani. Ja siga en l'aigua cristal·lina del sud, les riques serres del nord, els rius i aiguamolls o en la impressionant costa que decanta tota la Comunitat, trobaràs el lloc on practicar un turisme rural i sa, envoltat de naturalesa i tranquil·litat.

Si a més t'agrada el turisme actiu, tots aquests espais naturals et brinden una àmplia llista d'activitats esportives i d'oci. Turisme rural en la Comunitat Valenciana és igual a pobles amb encant, singulars allotjaments i experiències que ens connecten amb l'autèntic.

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Allotjaments
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Platges
Webcams

Inspira't

image
Si ets un addicte a les rutes senderistes d'interior, estàs d'enhorabona! Hui et mostrarem una de les més impressionants de la Comunitat Valenciana: la ruta de senderisme a l'arc de la Foradada i la cova de l’Aire, als límits de la província de Castelló amb Catalunya.
image
El Castell Vell de Castelló té, des de fa poc, un nou centre d'interpretació a la disposició dels visitants. Vine a conéixer-lo.
image
La localitat d’Onda, situada a la comarca de la Plana Baixa de Castelló, és un dels termes més extensos de la província on podem gaudir tant d’un passeig agradable pel centre històric, de traçat jueu i musulmà, com de les moltes senderes que ofereix. I és que Onda és porta d’entrada al Parc Natural de la Serra d’Espadà i a la vall del Millars. Que podem veure i fer a Onda?
image
El Baix Maestrat, comarca situada al nord de la Comunitat Valenciana, a la província de Castelló, ocupa una zona de territori extensa: des de poblacions marineres de la costa mediterrània fins a pintorescos pobles a l'interior. Terres en què mestres d'ordes militars van tenir la seua encomanda.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions