Turisme rural i natural

Turisme rural i natural

L'extensa i inigualable àrea natural de la Comunitat Valenciana, composta per nombrosos Espais Protegits, fa de la muntanya i el mar una destinació ideal per a gaudir d'una estada de turisme rural.

Gaudeixes de la naturalesa en totes les seues formes? Alacant, València i Castelló alberguen una diversitat d'ecosistemes la fauna dels quals i flora és única al Mediterrani. Ja siga en l'aigua cristal·lina del sud, les riques serres del nord, els rius i aiguamolls o en la impressionant costa que decanta tota la Comunitat, trobaràs el lloc on practicar un turisme rural i sa, envoltat de naturalesa i tranquil·litat.

Si a més t'agrada el turisme actiu, tots aquests espais naturals et brinden una àmplia llista d'activitats esportives i d'oci. Turisme rural en la Comunitat Valenciana és igual a pobles amb encant, singulars allotjaments i experiències que ens connecten amb l'autèntic.

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Allotjaments
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Rutes

Inspira't

image
Les platges de València tenen molta fama, per la seua arena fina i daurada i les aigües transparents i càlides del mar Mediterrani. Tanmateix, a l'interior de la província de València trobaràs paratges naturals i pobles ideals per a passar un cap de setmana de desconnexió.
image
El penyal d’Ifac és un parc natural magnífic, caracteritzat per una gran riquesa botànica i avícola. Entre les més de huitanta espècies d’ocells que van i venen pel parc, el visitant troba gavines, corbs marins, falcons i falciots que nien als penya-segats de la muralla meridional. És indiscutible dirigir-hi la mirada si volem gaudir de turisme ornitològic.
image
La comarca de l’Alcoià, también conocida como la Hoya de Alcoy, es una región llena de naturaleza, muy montañosa y perfecta para los amantes del senderismo. Cuenta con tres parques naturales: la Sierra de Mariola, la Font Roja y la Sierra de Aitana. Hoy te hablaremos de la ruta del Camí del Geladors, de la que parte de su trayectoria transcurre por la Font Roja.
image
El Mindful Travel és una manera de viatjar cada vegada més de moda, en gran part pels beneficis que li atorga al viatger. Aquesta tendència consisteix no solament en visitar un lloc, sinó a relaxar-se, connectar amb un mateix i gaudir del present, tornant amb les piles recarregades i una gran sensació de benestar. Tenint en compte les característiques que reuneix la Comunitat Valenciana, aquesta és una gran opció per a practicar aquesta modalitat de viatge.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions