Elx/Elche

Elx/Elche

Main image
  Destí de Qualitat
WEBCAMS

Les planures del Vinalopó tenen un ocupant d'excepció. Hi ha un selecte grup en el món, format per les ciutats que atresoren més d'un Patrimoni de la Humanitat reconegut. Elx forma part d'ell. No obstant, el Palmerar i la representació del Misteri, amb tota la seua grandesa, bellesa i originalitat, no viuen sols. La ciutat acompanya als seus tresors i exalça els seus més de 2.000 anys de vida al mateix temps que els conjuga amb modernitat i dinamisme. I a més, la naturalesa. Eixa que els elxans conserven, sobretot en la costa, i que tanca el cercle imaginari que marca el territori com complet.


Com arribar:

La N-340 té accès directe a Elx a on també es pot arribar a través de l'Autovia A7 per alguna de les tres eixides de que disposa. La ciutat es troba a nou quilòmetres de l'aeroport internacional Elx-Alacant i compta amb estació de tren.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Escoles d'idiomes
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Fires i congressos
Golf
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Parcs d'oci
Platges
Rutes
Transports
Webcams

Inspira't

image
A punt per a viure una experiència diferent? Hui et proposem un viatge en globus per Elx i pel seu Palmerar. Sí, has sentit bé, un viatge per les altures per a gaudir del sorprenent paisatge de la comarca d'Elx i dels voltants.
image
Si els teus fills són uns apassionats del patinatge i vols que gaudisquen d'aquest bonic i sa esport, et trobes al lloc perfecte. Hui t'explicarem quins són els cinc millors llocs de la Comunitat Valenciana per a patinar amb xiquets.
image
Ha sigut triat arbre de l'any a Espanya i ha estat a prop d'aconseguir, també, el ceptre europeu. Parlem de l'om de la localitat castellonenca de Navajas, un dels arbres mil·lenaris i monumentals més destacats de tota la Comunitat Valenciana. Destaca la seua altura: mesura 19 metres i va ser plantat fa 382 anys.
image
Des de fa milers d'anys, potser milions, l'ésser humà té una relació molt especial amb el foc, tant és així que utilitzar-lo com a centre de celebracions de tot tipus s'ha convertit en una tradició en moltes zones del planeta. El foc sempre és l'esperit de la festa.

Notícies

Publicacions