Rutes

Rutes

Fes senderisme per rutes i senderes homologades, gaudeix d'esports d'aventura en espais naturals o recorre tota la costa a peu o amb bici.
La Comunitat Valenciana disposa d'unes possibilitats naturals privilegiades, amb un litoral en el qual podem trobar platges paradisíaques i una zona d'interior muntanyenca i boscosa on descobrirem racons de gran bellesa i singularitat. Segueix la pista junt amb els teus fills dels dinosaures que van habitar la Comunitat Valenciana fa milions d'anys en la ruta Camins dels Dinosaures, segueix la ruta dels últims càtars o ix a la recerca del Sant Grial. Explora el Territori Borgia o atreveix-te amb la ruta del Barranc de l'Infern i els seus milers d'escalons. Alguns recorreguts destacats en la Comunitat Valenciana són la Ruta Jaume I, la Ruta de la Seda o la Gran Ruta Costa Blanca Interior, per als amants del turisme actiu.

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis

Inspira't

image
Sens dubte, la ciutat de la Comunitat Valenciana referent pel que fa a produccions audiovisuals és Peníscola. Ací s'han rodat algunes de les grans pel·lícules del sèptim art o altres films del millor repertori del cinema espanyol al llarg de la història.
image
Amb l'arribada del Nadal, les ciutats es vesteixen de llum i color. La gent inunda els carrers per a fer les típiques compres nadalenques i gaudir de les diferents activitats que s'organitzen a la ciutat. Però també és època dels naixements o pessebres i, en diversos punts de la ciutat de València, és possible visitar i conéixer-ne alguns.
image
Al nord de la província de València sobreïx el curs d'un xicotet riu, el barranc del Carraixet, ideal per a organitzar entorn del seu llit rutes a peu o amb bicicleta. Sol o acompanyat, com preferisca el viatger. Des de Gàtova fins a Alboraia aprenem, a més, una mica d'història, ja que el Llibre dels fets de Jaume I el denomina riu Sec i l’esmenta en el transcurs de la batalla del Puig.
image
Des de COCEMFE, dins del projecte La Comunitat també per a tu, es continua treballant per a garantir que totes les persones puguen gaudir de la cultura i de la naturalesa a la Comunitat Valenciana en igualtat de condicions: es presta especial atenció a les persones amb mobilitat reduïda, s’eliminen barreres arquitectòniques i se’n millora l’accessibilitat.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions