Museus

Museus

El patrimoni artístic i cultural de la Comunitat Valenciana és un dels més valuosos de tot el país i reflecteix el ric llegat de tots els pobles que van habitar aquesta riba del mar Mediterrani.
Fins al poble o localitat més xicoteta de la Comunitat Valenciana compta amb el seu museu, siga quina siga la temàtica. Fins i tot algunes poblacions de l'interior com el Castell de Guadalest, s'han convertit en un referent museístic pel nombre de museus per metre quadrat als seus carrers. Des de l'art contemporani a museus etnogràfics, passant per les cases-museu de valencians il·lustres com Vicente Blasco Ibáñez o l'escriptor Miguel Hernández, més de 300 centres reben al visitant qualsevol dia de l'any. Museus oberts a tots els públics amb interessants propostes que ens faran viatjar per la Ruta de la Seda, descobrir l'immens llegat dels Borgia o eixir a la cerca del Sant Grial, entre altres temàtiques.

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Museu
Altres
Història Local
Etnologia
Museu Etnològic
Municipal
Artesania
Belles Arts

Inspira't

image
Et proposem un passeig pel casc antic de Calp per a conéixer els seus racons amb encant: xicotets carrers, places amb murals, racons amb olor a mar. Recorre-ho, alguns detalls et sorprendran!
image
La platja de la Malva-rosa és un dels llocs més emblemàtics de València; el seu nom sona a literatura, a pel·lícula, a inacabables dies de sol, a història i a paella. La zona ofereix un bon nombre d'activitats i plans, i és un racó molt estimat de la ciutat.
image
Banyeres de Mariola és un municipi situat al nord de la província d’Alacant, en plena serra de Mariola, a la comarca de l’Alcoià.
image
El Palau del Marqués de Dos Aguas és un dels llocs que no et pots perdre si visites la ciutat de València. Situat en ple centre de la ciutat, crida l'atenció la seua recarregada façana i, especialment, les escultures situades a la porta principal.

Notícies