Museus

Museus

El patrimoni artístic i cultural de la Comunitat Valenciana és un dels més valuosos de tot el país i reflecteix el ric llegat de tots els pobles que van habitar aquesta riba del mar Mediterrani.
Fins al poble o localitat més xicoteta de la Comunitat Valenciana compta amb el seu museu, siga quina siga la temàtica. Fins i tot algunes poblacions de l'interior com el Castell de Guadalest, s'han convertit en un referent museístic pel nombre de museus per metre quadrat als seus carrers. Des de l'art contemporani a museus etnogràfics, passant per les cases-museu de valencians il·lustres com Vicente Blasco Ibáñez o l'escriptor Miguel Hernández, més de 300 centres reben al visitant qualsevol dia de l'any. Museus oberts a tots els públics amb interessants propostes que ens faran viatjar per la Ruta de la Seda, descobrir l'immens llegat dels Borgia o eixir a la cerca del Sant Grial, entre altres temàtiques.

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Museu
Altres
Història Local
Etnologia
Museu Etnològic
Municipal
Artesania
Belles Arts

Inspira't

image
En el seu moment el Planetari de Castelló va ser pioner a la Comunitat Valenciana i, per les seues característiques, s'ha consolidat com un referent en la divulgació de la cultura científica.
image
Té mar, muntanya i sol. Aquest entorn privilegiat a la vora del Mediterrani fa gaudir el viatger i turista. Al sud de la província d'Alacant sorgeix, ja quasi al límit amb Múrcia, Pilar de la Horadada, una localitat pertanyent a la comarca de la Vega Baixa que presumeix de més de quatre quilòmetres de platges.
image
La localitat d’Onda, situada a la comarca de la Plana Baixa de Castelló, és un dels termes més extensos de la província on podem gaudir tant d’un passeig agradable pel centre històric, de traçat jueu i musulmà, com de les moltes senderes que ofereix. I és que Onda és porta d’entrada al Parc Natural de la Serra d’Espadà i a la vall del Millars. Que podem veure i fer a Onda?
image
L'Institut Valencià d'Art Modern, més conegut per les sigles IVAM, és una institució creada per la Generalitat Valenciana a finals de l'any 1986 amb la principal finalitat de difondre i fomentar l'art modern a la ciutat de València.

Notícies