Espais naturals de la Comunitat Valenciana

Espais Naturals

Si per alguna cosa es distingeix la Comunitat Valenciana és pel seu gran patrimoni natural i la diversitat que el forma. Més de 20 parcs naturals que abasten un ampli ventall paisatgístic: illes, serres litorals, aiguamolls… Una infinitat de llocs en els quals passejar, practicar esport o relaxar-se. Tu tries!

Des del nord fins al sud, la serra interior alberga una immensa riquesa natural on la més variada vegetació contrasta amb espais alts i àrids ideals per al senderisme. La Serra d’Espadà o el de Sot de Xera, a les províncies de Castelló i València, o la Serra de Mariola a Alacant, són tres exemples de la diversitat de la qual es pot gaudir. 

La Reserva Natural i Marina de les Illes Columbretes, a la província de Castelló, les alacantines Salines de Santa Pola, la Mata i Torrevieja o el Parc Natural de L’Albufera de València són sols una mostra de l'impressionant recorregut natural del qual podem gaudir. Per quin parc natural vols començar?

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Costa
Protegits
Jardins
Altres
Paratges
Reserves
Serres
Parcs

Inspira't

image
T'agrada la fotografia? Si vens a Benidorm, no podràs resistir-te a traure la càmera i capturar amb l’objectiu els racons més sorprenents de la ciutat. Et diem quins són els millors racons de Benidorm per a fer-te una selfie i presumir d’escapada a la ciutat que mai dorm.
image
Les platges de València tenen molta fama, per la seua arena fina i daurada i les aigües transparents i càlides del mar Mediterrani. Tanmateix, a l'interior de la província de València trobaràs paratges naturals i pobles ideals per a passar un cap de setmana de desconnexió.
image
El penyal d’Ifac és un parc natural magnífic, caracteritzat per una gran riquesa botànica i avícola. Entre les més de huitanta espècies d’ocells que van i venen pel parc, el visitant troba gavines, corbs marins, falcons i falciots que nien als penya-segats de la muralla meridional. És indiscutible dirigir-hi la mirada si volem gaudir de turisme ornitològic.
image
La comarca de l’Alcoià, también conocida como la Hoya de Alcoy, es una región llena de naturaleza, muy montañosa y perfecta para los amantes del senderismo. Cuenta con tres parques naturales: la Sierra de Mariola, la Font Roja y la Sierra de Aitana. Hoy te hablaremos de la ruta del Camí del Geladors, de la que parte de su trayectoria transcurre por la Font Roja.
image
El Mindful Travel és una manera de viatjar cada vegada més de moda, en gran part pels beneficis que li atorga al viatger. Aquesta tendència consisteix no solament en visitar un lloc, sinó a relaxar-se, connectar amb un mateix i gaudir del present, tornant amb les piles recarregades i una gran sensació de benestar. Tenint en compte les característiques que reuneix la Comunitat Valenciana, aquesta és una gran opció per a practicar aquesta modalitat de viatge.
image
La Comunitat Valenciana és una destinació interessant per als amants de l'esport. Ciclistes, senderistes o nadadors trien la costa mediterrània per a practicar els seus esports preferits.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions