Biar

Biar

Main image
Biar és un municipi alacantí que posseix un dels cascos antics medievals millor conservats de la Comunitat Valenciana. La seua riquesa paisatgística, tradicions i artesania el fan únic. Molt recomanables les zones de Fontanella, el Reconco i la Penya Tallà. I imprescindibles el seu Castell – Monument Nacional-, el Santuari i l'Aqüeducte Ogival.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme

Inspira't

image
La Comunitat Valenciana pot presumir de tenir, a les tres províncies, autèntiques joies medievals en forma de ciutats emmurallades, monuments considerats Patrimoni de la Humanitat o fortaleses descomunals i indestructibles. La importància que va tenir el territori valencià durant l'Edat Mitjana ha deixat una empremta en forma d’excels patrimoni de visita obligada.
image
Ja han acabat els mesos d’estiu, de platges repletes de banyistes i calor sufocant. L'estiu ha donat peu a una tardor que ja diu adeu per a donar la benvinguda al fred. Arriba un hivern replet de dies festius per a viatjar i acomiadar l'any en algun dels cinc pobles d'interior que proposem al viatger. Aquestes són algunes de les millors escapades que es poden fer per l'interior de la Costa Blanca.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions