Calp

Calp

Main image
WEBCAMS

Davall l'atenta vigilància del penya-segat més alt del Mediterrani, el Penyal d'Ifach, Calp ha crescut a un costat i a l'altre de la Gran Roca, símbol i imatge de la Costa Blanca. La seua condició de destí turístic des dels anys 30 és degut, sobretot, a la qualitat de les seues platges, d'arena fina i la neteja de les seues aigües. El municipi guarda vestigis del passat en el seu nucli antic i curiositats com les ruïnes dels Banys de la Reina, i la d'unes antigues salines. El seu port pesquer presenta una imatge molt animada i al costat d'ell es succeïxen restaurants en què degustar peixos i mariscos de la zona.


Com arribar:

Les eixides 63 i 64 de l 'autopista AP-7 comuniquen amb Calp, municipi a qu tamb s 'accedix per la N-332 Valencia-Alacant. La poblaci compta amb ferrocarril de via estreta, que recorre la costa, i servici regular d 'autobusos.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Webcams

Inspira't

image
Està demostrat que la pràctica del ioga és molt beneficiosa per a la salut. Per això, cada vegada hi ha més persones que decideixen iniciar-se en la meditació, i qui prova sol repetir.
image
El penyal d’Ifac és un parc natural magnífic, caracteritzat per una gran riquesa botànica i avícola. Entre les més de huitanta espècies d’ocells que van i venen pel parc, el visitant troba gavines, corbs marins, falcons i falciots que nien als penya-segats de la muralla meridional. És indiscutible dirigir-hi la mirada si volem gaudir de turisme ornitològic.
image
La Muralla Roja és un dels edificis més emblemàtics de la Comunitat Valenciana. No es tracta d'un monument, sinó més bé d'un residencial a peu de platja situat a la localitat costanera de Calp.
image
Et proposem un passeig pel casc antic de Calp per a conéixer els seus racons amb encant: xicotets carrers, places amb murals, racons amb olor a mar. Recorre-ho, alguns detalls et sorprendran!

Notícies

Publicacions