Castalla

Castalla

Main image

Immersa en una vall, rodejada de muntanyes, en la vessant d'un turó, es troba Castalla. La història i la naturalesa brillen amb llum pròpia en el terme, presidit per un impressionant castell que, segons conta la tradició, contenia grans tresors. Una part de la seua història que vigila els estrets i empinats carrers del seu entramat urbà. Al seu voltant, una extensa massa forestal, poblada i rica en espècies componen un agradable entorn pel qual passejar. Tot un atractiu per a la vista.


Com arribar:

L'autovia de Madrid, N-330, des de la que cal prendre l'eixida per l'autovia de Sax i l'autovia central A-77, que creua el Maigmó són els accessos més directes a la població.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empresa d'aventures
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme

Inspira't

image
Per Nadal els carrers i les cases es vesteixen de llums i flors, i a la Comunitat Valenciana anem més enllà posant sabor valencià a les receptes nadalenques i celebrant aquestes festes amb esdeveniments molt curiosos.
image
Xorret de Catí és un dels cims més coneguts pels aficionats al ciclisme; no en va ha sigut final d'etapa de muntanya de la Volta a Espanya en cinc ocasions, l'última el 2010.
image
La Comunitat Valenciana pot presumir de tenir, a les tres províncies, autèntiques joies medievals en forma de ciutats emmurallades, monuments considerats Patrimoni de la Humanitat o fortaleses descomunals i indestructibles. La importància que va tenir el territori valencià durant l'Edat Mitjana ha deixat una empremta en forma d’excels patrimoni de visita obligada.
image
És l'aventura portada quasi al límit. Per allà on l'itinerari es fa dur i estret, apareixen les vies ferrades per a facilitar el camí entre parets rocoses. A mig camí entre el senderisme de muntanya i l'escalada sorgeix l'opció de pas per les vies ferrades. I, a la província d'Alacant, n’hi ha unes quantes perquè el viatger puga gaudir de l'experiència.

Notícies