Crevillent

Crevillent

Main image

Al peu d'una serra, en mitat d'un vall, Crevillent manté la complexa trama urbana característica dels seus orígens islàmics. Els seus barris de coves-vivenda contrasten amb la modernitat dels seus nous districtes. I, rodejada de verd, s'enorgullix de les seues tradicions, camina cap a la cultura i fa, de la seua principal activitat, un art. Crevillent pertany a la comarca del Baix Vinalopó junt amb Elx i Santa Pola. S'inclouen en el seu territori sis entitats de població o pedanies: San Felipe Neri, El Realengo, El Barrio de la Estación, Las Casicas, El Rincón de Pablos i el Barranco de San Cayetano.

El seu terme de 103,29 quilòmetres quadrats, se situa al Sud de la província, davall la Serra anomenada de Crevillent, que pertany a les serralades Subbètiques, en què es troben les màximes altures del terme, separant la Conca del Segura i la planura litoral del Sud de Los Hondones i la Vall mitja del Vinalopó al Nord i solcat per diverses rambles especialment destacades com El Castellar, San Cayetano i El Barranc Fort.


Com arribar:

L'autopista A-7 i les Nacionals 340 i 325 accedixen directament a la població. Disposa a tres quilmetres del centre urbà d'una estació de ferrocarril de la lnia Alacant-Múrcia, amb servicis diaris. Es troba a 15 quilmetres de l'aeroport de l'Altet, a la qual cosa ha d'afegir-se la proximitat a la ciutat d'Alacant el que li possibilita accedir al servici de la infraestructura porturia. Un dels elements estratègics de Crevillents és la seua situació geoterritorial i les connexions especialment privilegiades, que li conferix les diferents comunicacions.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme

Inspira't

image
L'observació d'aus és una activitat que se centra a reconéixer aus i classificar-les segons espècie, plomatge, patrons de vol i tipus de cant, entre altres paràmetres. Resulta molt divertida per a alguns i relaxant i entretinguda per a uns altres.

Notícies

Publicacions