Platja Carrer La Mar

Main image

Multimèdia Gallery 

Junt a la Talaia de la Torre de l'Illeta i al Port pesquer, s'ubica esta extensa platja de recent regeneració amb fina arena daurada que a més està complementada amb una "Platja Accessible". Ésta discorre paral·lela al passeig marítim de més d'1,8 Km., passeig completament de vianants i que constituïx el centre turístic amb multitud de restaurants de reconegut prestigi, hotels, cafeteries, etc. i punt de trobada de les gents de la vila.

Durant l'època estival, s'oferixen tot tipus d'activitats lúdiques com a concerts, cine, biblioplatja, animació infantil, mercat ambulant d'artesania, etc. que junt amb les "Festes de la Mare de Déu del Carme", el 16 de juliol, tradicional i emotiva celebració popular en honor a la Mare de Déu dels mariners, conformen un perfecte reclam.

Certificats de Qualitat i Medi Ambient

ISO 14001

#SERVEIS

Parada Taxi Esquí Acuático Bandera Azul Paseo Marítimo FFCC Vigilancia Marítima Juegos Lúdicos Arena Fina Juegos Deportivos Vela Acceso Persona Movilidad Reducida Accesible Parada Autobús Camping Playa Urbana Parking Cruz Roja Restaurante Pasarelas Tourist Info Teléfono Público Facil Acceso Hoteles Playa Abierta Lavapies Estado del Mar Chiringuito Parada Bus/Taxi Windsurf Servicios WC Mostra'n més Amaga