El Castell de Guadalest

El Castell de Guadalest

Main image
WEBCAMS
L'interior d'Alacant ens guarda un dels pobles més bonics d'Espanya, El Castell de Guadalest. Situat a la part alta d'un penyal, les seues cases encaixades en la roca, dominen una extensa vall, emmarcada per les serres de Xortà, Serrella i Aitana. El municipi va ser declarat conjunt hisṭric-artístic en 1974.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Webcams

Inspira't

image
A l'interior de la província d'Alacant, trobem la vall de Guadalest. Les serres d'Aitana, Serrella i Xortà l’envolten i emmarquen el seu embassament. En aquest paratge únic es poden trobar 1.500 espècies de plantes o diverses espècies d'ocells com les àguiles cuabarrades, els esparvers o els falcons.
image
Et contem la història del Castell el Castell de Guadalest: entra i coneix els seus orígens i algunes de les curiositats d'aquest castell medieval situat en la província d'Alacant. Descobreix la Comunitat Valenciana!
image
Al sud de la Comunitat Valenciana trobem la província d'Alacant, la quinta província més poblada d'Espanya. Amb 141 municipis, és una província que destaca per les seues costes i els seus contrastos.
image
Què saps sobre el Castell de Guadalest? Et revelem el que no coneixes i has de saber sobre un dels pobles més bonics d'Espanya.

Publicacions