Guardamar del Segura

Guardamar del Segura

Main image
  Destí de Qualitat
WEBCAMS

En perfecta harmonia conviuen a Guardamar del Segura l'oferta de sol i platja, la històrica i la festiva. Rodejat, a més, de la bellesa paisatgística d'unes dunes que han contribuït a erigir-lo en destí desitjat. Les civilitzacions assentades en la zona, entre les quals destaquen les restes que van deixar fenicis i ibers, és més que patent al llarg d'un terme, on la naturalesa mostra alguns dels seus elements bàsics. El riu Segura dividix el nou territori en dos zones. Un municipi que va haver de renàixer del no-res, després de ser assolat per un terratrémol i hui presenta una dotzena de quilòmetres de platges i dunes cobertes de pins, eucaliptus i palmeres.


Com arribar:

Per la N-332 Alacant-Cartagena. Per la A-7 Alacant-Múrcia, que enllaça amb la A-37 Alacant-Cartagena fins a Guardamar del Segura.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Webcams

Inspira't

image
Està demostrat que la pràctica del ioga és molt beneficiosa per a la salut. Per això, cada vegada hi ha més persones que decideixen iniciar-se en la meditació, i qui prova sol repetir.
image
Al sud de la Comunitat Valenciana trobem la província d'Alacant, la quinta província més poblada d'Espanya. Amb 141 municipis, és una província que destaca per les seues costes i els seus contrastos.
image
Si penses en la Costa Blanca, segurament et ve a la ment una imatge plena de llum. Però quan cau la nit i el cel es tenyeix de color rogenc, la costa llevantina es converteix en una de les estampes més boniques i memorables del teu pas pel Mediterrani.

Publicacions