La Vila Joiosa/Villajoyosa

La Vila Joiosa/Villajoyosa

Main image

La Vila Joiosa disposa d'una cosa especial que provoca que tot aquell que la visite desitge tornar. La seua llum, pròpia d'una localitat mediterrània, la configuració del seu nucli antic, amb xicotets carrers que recorden èpoques passades, i les seues cases al costat del port, pintades al més pur estil mediterrani en lluminosos colors, es convertixen en el millor reclam per al turista. A més, en el municipi es pot disfrutar d'un excel·lent clima, que fa recomanable la seua visita en qualsevol època de l'any.


Com arribar:

A través de la N-332 o des de a la A-7 per l'eixida a La Vila Joiosa.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Rutes

Inspira't

image
Ha sigut triat arbre de l'any a Espanya i ha estat a prop d'aconseguir, també, el ceptre europeu. Parlem de l'om de la localitat castellonenca de Navajas, un dels arbres mil·lenaris i monumentals més destacats de tota la Comunitat Valenciana. Destaca la seua altura: mesura 19 metres i va ser plantat fa 382 anys.
image
La Comunitat Valenciana ha estat habitada des de fa milers d'anys. Prova d’això són els vestigis de població que s'han trobat en les últimes dècades i que mostren com va ser la vida dels primers habitants coneguts de la regió en l'època del Paleolític i posteriors. Esquelets, pintures trobades en coves i altres parets de pedra, i algunes restes ens mostren la vida i costums dels habitants del passat.
image
Al sud de la Comunitat Valenciana trobem la província d'Alacant, la quinta província més poblada d'Espanya. Amb 141 municipis, és una província que destaca per les seues costes i els seus contrastos.

Notícies

Publicacions