L'Alfàs del Pi

L'Alfàs del Pi

Main image
WEBCAMS

Els seus orígens assenyalen a l'Alfàs del Pi com a nucli fortificat per a la defensa enfront dels atacs dels pirates barbarescos. La traducció de la seua denominació, terra sembrada, servix de mostra descriptiva del terme, caracteritzat per les seues zones residencials i per la seua concentrada activitat cultural. La platja, el far i el seu passeig marítim li atorguen un caràcter mediterrani, il·luminat pel seu famós festival de cine, que se celebra al juliol.


Com arribar:

La carretera N-332, creua el municipi i per l'autopista, AP-7, l 'eixida 65 Benidorm-Llevant és la més próxima.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Webcams

Inspira't

image
La Comunitat Valenciana és una destinació idònia per a tot tipus de públics. Les famílies poden trobar a les tres províncies plans per als més menuts de la casa i per això hui us mostrarem algunes de les platges més divertides per a visitar amb infants.
image
En aquest article ressenyarem alguns dels hotels temàtics més interessants de la Costa Blanca. Atreveix-te a conéixer-los per a tenir una experiència turística altament divertida.
image
Ha sigut triat arbre de l'any a Espanya i ha estat a prop d'aconseguir, també, el ceptre europeu. Parlem de l'om de la localitat castellonenca de Navajas, un dels arbres mil·lenaris i monumentals més destacats de tota la Comunitat Valenciana. Destaca la seua altura: mesura 19 metres i va ser plantat fa 382 anys.
image
La Comunitat Valenciana ha estat habitada des de fa milers d'anys. Prova d’això són els vestigis de població que s'han trobat en les últimes dècades i que mostren com va ser la vida dels primers habitants coneguts de la regió en l'època del Paleolític i posteriors. Esquelets, pintures trobades en coves i altres parets de pedra, i algunes restes ens mostren la vida i costums dels habitants del passat.

Notícies

Publicacions