Orihuela

Orihuela

Main image
  Destí de Qualitat
WEBCAMS
El municipi alacantí d'Orihuela es caracteritza, a més de per les cales transparents que l’envolten, pel seu ric patrimoni i història: el seu barri antic ha sigut declarat Conjunt Històric Artístic. No et perdes la festivitat de la Setmana Santa que també ha rebut la distinció d'interés turístic internacional.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Experiències
Festes
Golf
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Transports
Webcams

Inspira't

image
T'agraden les rutes històriques? Si la resposta és sí, hui et proposem una ruta que t'encantarà. T'abelleix seguir els passos del Cid Campeador, el famós cavaller del segle XI?
image
El poeta del poble. Orihuela, localitat alacantina de la comarca de la Vega Baixa, s'enorgulleix d'haver sigut el bressol d'origen d'un rapsode universal que va morir molt jove a causa de la tuberculosi. En l'actualitat, el municipi li ret homenatge i record pels llocs que van marcar la seua vida a través d'una ruta que parteix des de la seua Casa Museu, situada al carrer que porta el nom del literat, en el número 73.
image
Orihuela és una d’aquelles ciutats que té més tresors i joies monumentals que algunes províncies senceres.
image
Probablement un dels majors orgulls de la província alacantina és la figura d'un dels poetes més importants del segle XX: Miguel Hernández.

Notícies

Publicacions