Petrer

Petrer

Main image
Bajo la mirada atenta de su castillo, Petrer se ha extendido a lo largo de la historia, hasta quedar separado de Elda únicamente por una calle. Pero el término cautiva. Por su excelente combinación en la oferta, por la riqueza de sus tradiciones y por su entorno, los parajes naturales de incomparable belleza de la Sierra del Caballo, el Arenal de l'Almorxó y la Sierra del Cid que lo cobijan.
Com arribar:
Desde Alicante, por la N-330 en direccin a Villena.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Experiències
Festes
Oficines de Turisme

Inspira't

image
Xorret de Catí és un dels cims més coneguts pels aficionats al ciclisme; no en va ha sigut final d'etapa de muntanya de la Volta a Espanya en cinc ocasions, l'última el 2010.
image
A tots ens agrada viatjar i descobrir noves destinacions, i la millor manera de conéixer un lloc és tastar-ne la gastronomia. La província d'Alacant té una cuina deliciosa, que fa servir productes locals de primera qualitat. Sens dubte, un dels plats estrela és l'arròs, cuinat de mil maneres diferents.
image
Alacant és un punt de referència mundial gràcies a les seues platges i a un clima espectacular, i s’ha convertit en un lloc per excel·lència per a practicar l'enoturisme, gaudir del bon menjar i tastar vins sensacionals.
image
El vi, a la província d'Alacant, té un gran impacte en la gastronomia local mediterrània. És la beguda que dona elegància i plaer als plats típics de la terra. El Consell Regulador de la Denominació d'Origen Protegida Vins d'Alacant s’encarrega de difondre l'enoturisme. Promou recórrer les rutes d'Alacant per a gaudir del paisatge de vinyes i visitar els seus cellers.

Notícies

Publicacions