Polop

Polop

Main image
Situat a l'interior peṛ molt prop de Benidorm (Alacant), Polop és ideal per a trobar la tranquil·litat que cerques en contrast amb el bullici del litoral. No et perdes el seu castell, la plaça dels Xorros, la serra de la Muntanya Ponoig i una gastronomia basada en productes de la muntanya alacantina i els fruits del Mediterrani.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Experiències
Festes
Monuments

Inspira't

image
Ja han acabat els mesos d’estiu, de platges repletes de banyistes i calor sufocant. L'estiu ha donat peu a una tardor que ja diu adeu per a donar la benvinguda al fred. Arriba un hivern replet de dies festius per a viatjar i acomiadar l'any en algun dels cinc pobles d'interior que proposem al viatger. Aquestes són algunes de les millors escapades que es poden fer per l'interior de la Costa Blanca.
image
El Ponoig es considera una de les vies ferrades més espectaculars d'Espanya, ja que és un recorregut majoritàriament vertical, amb alguns passos atlètics i aeris, i un gran equipament.
image
De dilluns a diumenge, Alacant presumeix d'albergar amplis i interessants mercats ambulants en diferents localitats per tota la província. No són pocs els mercats ambulants d'Alacant que mereixen la pena ser visitats. Són un atractiu afegit per a fer turisme per la Costa Blanca. A part de realitzar la compra, el viatger pot aprofitar el matí per a prendre un aperitiu, menjar en un restaurant proper o recórrer els carrers del poble o municipi.
image
És l'aventura portada quasi al límit. Per allà on l'itinerari es fa dur i estret, apareixen les vies ferrades per a facilitar el camí entre parets rocoses. A mig camí entre el senderisme de muntanya i l'escalada sorgeix l'opció de pas per les vies ferrades. I, a la província d'Alacant, n’hi ha unes quantes perquè el viatger puga gaudir de l'experiència.

Notícies

Publicacions