Rojales

Rojales

Main image
Rojales es un municipio marcado por el agua, que ha fijado la base de su economía y su propia fisonomía, dividida por el río Segura. Un agua que, probablemente, cobijó a los mamíferos cuyos fósiles han aparecido en algunos de los cerca de veinte yacimientos detectados en el término y que se remontan a fechas anteriores a la propia existencia humana. Si hace más de un millón de años ya hubo quien habitó Rojales, ahora, en medio de campos de frutales, verduras y flores, se presenta como un buen remanso de tranquilidad.
Com arribar:
Desde la N-340 por Catral y Dolores. Una carretera comarcal la comunica con Orihuela. A 47 Km. de Alicante y a 84 de Benidorm.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Festes
Golf
Oficines de Turisme
Parcs d'oci

Inspira't

image
Si penses en la Costa Blanca, segurament et ve a la ment una imatge plena de llum. Però quan cau la nit i el cel es tenyeix de color rogenc, la costa llevantina es converteix en una de les estampes més boniques i memorables del teu pas pel Mediterrani.
image
A continuació, parlem dels parcs aquàtics de la Comunitat Valenciana, on podràs passar moments increïbles plens d'adrenalina, riures i aventura. Aquest estiu, refresca’t!
image
De dilluns a diumenge, Alacant presumeix d'albergar amplis i interessants mercats ambulants en diferents localitats per tota la província. No són pocs els mercats ambulants d'Alacant que mereixen la pena ser visitats. Són un atractiu afegit per a fer turisme per la Costa Blanca. A part de realitzar la compra, el viatger pot aprofitar el matí per a prendre un aperitiu, menjar en un restaurant proper o recórrer els carrers del poble o municipi.

Notícies

Publicacions