Santa Pola

Santa Pola

Main image
WEBCAMS

Els primers pobladors van habitar en la cova de les Aranyes en el tercer i quart mil·lenni a. C. Després trobem un poblat iber murallat del segle IV a. C. A partir del segle I d. C., amb l'arribada dels romans, la zona va passar a denominar-se Portus Illicitanus, sent un dels ports claus del comerç marítim. D'esta època queden nombroses restes arqueològiques. Després de la caiguda de l'Imperi Romà i durantl'etapa medieval l'àrea sofrix un despoblament general, degut en part als saquejos dels pirates. Això va motivar la construcció en el segle XVI del Castell-Fortalesa i les Torres Sentinella. A partir del segle XVIII la població es concentra entorn al castell, nucli del qual partix el desenrotllament de la vila. Actualment, Santa Pola és un municipi turístic que compta amb la flota pesquera més important del Mediterrani espanyol.


Com arribar:

Per la A-7, eixida 72, per a incorporar-se a la N-332 en direcció Cartagena. Per la N-340, s'ha de prendre igualment la N-332 en direcció Cartagena. A més, l'aeroport de l'Altet es troba a deu quilòmetres.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Parcs d'oci
Platges
Webcams

Inspira't

image
Pensant on viatjar a la primavera? Hem seleccionat 3 destinacions ideals per a visitar en aquesta primavera a la Comunitat Valenciana. Coneix cultures, exuberants paisatges, platges dunars... Quin t'agrada més?
image
A continuació, parlem dels parcs aquàtics de la Comunitat Valenciana, on podràs passar moments increïbles plens d'adrenalina, riures i aventura. Aquest estiu, refresca’t!
image
Les activitats aquàtiques, i sobretot les relacionades amb el surf, van sumant més adeptes cada dia, ja que és tota una aventura lliscar sobre l'aigua del mar, desafiar una ona i mantenir-se en peus. El surf d’estel o Kitesurf (en anglés) n’és un clar exemple.

Notícies

Publicacions