Torrevieja

Torrevieja

Main image
  Destí de Qualitat

Entre llacunes, en una gran planura, es troba Torrevieja, un destí amb gran projecció. L'actual municipi va créixer al costat d'una torre, la vella, que li va donar el nom i amb unes característiques naturals que han marcat la seua història i la seua vida quotidiana. Així, el terme gaudix d'unes esplèndides platges, amb les quals desenvolupa la seua capacitat turística en combinació amb la seua tradició marinera i salinera. Però hui, a més, la producció de sal, una de les principals d'Europa, té un competidor en reconeixement internacional; les havaneres i el seu Certamen Internacional, declarat d'Interés Turístic Internacional, que se celebra en homenatge als veïns de Torrevieja que van comerciar amb Cuba, colònia de què van portar estes melodies.


Com arribar:

L'accés a Torrevieja més directe és per la N-332.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Parcs d'oci
Platges
Transports

Inspira't

image
Si ets un amant de l'esport aquàtic, fins i tot a l'hivern, de segur que aquestes platges de la província d'Alacant t'encantaran.
image
A continuació, parlem dels parcs aquàtics de la Comunitat Valenciana, on podràs passar moments increïbles plens d'adrenalina, riures i aventura. Aquest estiu, refresca’t!
image
Molts dels turistes que arriben a Torrevieja ho fan per a gaudir de la intensitat dels sabors de la ciutat. Gastronomia que en ser mediterrània destaca pels arrossos, els productes del mar i verdures de qualitat.
image
Les nostres mascotes, i especialment els gossos, són part de la família i, per tant, mereixen un espai on poder gaudir i passar-ho bé. A les platges canines poden córrer, explorar, jugar amb l’arena o les pedres, donar-se un capbussó i, el més important, socialitzar amb altres gossos.

Notícies

Publicacions