Xàbia/Jávea

Xàbia/Jávea

Main image
WEBCAMS

Entre dos caps, el de La Nau i el de Sant Antoni, apareix Xàbia. En tota la seua extensió i en cada u dels tres entorns en què es dividix: la vila, el port i l'Arenal, la població manté l'equilibri entre les importants empremtes de les civilitzacions que la van elegir com a assentament i la modernitat d'un destí turístic. En el nucli antic, les emblanquinades cases amb portes, finestres i balcons de pedra, recorren estrets carrers. En el litoral, platges, cales i selectes urbanitzacions unides pel fil conductor d'una xàrcia de miradors.


Com arribar:

Des de la A-7 és recomanable l'eixida de Benissa, o des de la N-332 que creua Gata de Gorgos des d'on cal prendre una desviació a la dreta que, desprs de sis quilòmetres, ens conduix a Xàbia.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Experiències
Festes
Golf
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Webcams

Inspira't

image
La Comunitat Valenciana és una destinació idònia per a tot tipus de públics. Les famílies poden trobar a les tres províncies plans per als més menuts de la casa i per això hui us mostrarem algunes de les platges més divertides per a visitar amb infants.
image
Durant els mesos d'estiu, la Comunitat Valenciana atrau milers de turistes per a gaudir dels més de 600 km de costes que ofereixen múltiples activitats per a tots els gustos; des del relaxat snorkel a l'energètic surf, les nostres platges disposen de tots els atractius per a diferents tipus d'esport i necessitats de cada persona.
image
A tots ens agrada viatjar i descobrir noves destinacions, i la millor manera de conéixer un lloc és tastar-ne la gastronomia. La província d'Alacant té una cuina deliciosa, que fa servir productes locals de primera qualitat. Sens dubte, un dels plats estrela és l'arròs, cuinat de mil maneres diferents.
image
Xàbia és una de les zones més turístiques de la Costa Blanca. Té algunes de les platges i cales més boniques de tota la Comunitat Valenciana. El millor de la localitat és un microclima que permet gaudir de les platges tot l'any, tant a l'estiu amb els banyistes com a l'hivern per a eixir a passejar i fer esport.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions