Xaló

Xaló

Main image
A la primavera, el paisatge de Xaló es cobreix de blanc amb la floració dels ametlers. Entre els llocs d'interés turístic del municipi destaquen l'Ermita de Santo Domingo, el Molino d'Aigua o la Bassa dels Arcs. Una altra singularitat de Xaló és que el meridià de Greenwich (longitud 0º0’00”) creua el seu nucli urbà.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empreses de servicis complementaris
Esdeveniments
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme

Inspira't

image
Alacant és un punt de referència mundial gràcies a les seues platges i a un clima espectacular, i s’ha convertit en un lloc per excel·lència per a practicar l'enoturisme, gaudir del bon menjar i tastar vins sensacionals.
image
El vi, a la província d'Alacant, té un gran impacte en la gastronomia local mediterrània. És la beguda que dona elegància i plaer als plats típics de la terra. El Consell Regulador de la Denominació d'Origen Protegida Vins d'Alacant s’encarrega de difondre l'enoturisme. Promou recórrer les rutes d'Alacant per a gaudir del paisatge de vinyes i visitar els seus cellers.
image
De dilluns a diumenge, Alacant presumeix d'albergar amplis i interessants mercats ambulants en diferents localitats per tota la província. No són pocs els mercats ambulants d'Alacant que mereixen la pena ser visitats. Són un atractiu afegit per a fer turisme per la Costa Blanca. A part de realitzar la compra, el viatger pot aprofitar el matí per a prendre un aperitiu, menjar en un restaurant proper o recórrer els carrers del poble o municipi.
image
La geocerca (geocaching en anglés) és un esport per a inquiets i curiosos, exploradors i somiadors. La “cerca del tresor” és real i es pot practicar en diversos municipis de la Comunitat Valenciana

Publicacions