Ares del Maestrat

Ares del Maestrat

Main image

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Espais naturals
Experiències
Festes
Oficines de Turisme

Inspira't

image
Tenim mar i platja però també tenim paisatges de neu inoblidables. Hui et contarem alguns dels millors llocs per a gaudir en família de la neu en la Comunitat Valenciana.
image
La Comunitat Valenciana té una riquesa artística que les famílies han aprés i transmés de generació en generació: l'ofici de les artesanies. Un exemple per a entendre la importància dels antics oficis és el Museu de la Baronia, situat a Ribesalbes, on a més d'antigues fotografies hi ha mostres d'aquestes obres que atorguen un valor afegit al llegat de l'artesania castellonenca.
image
La província de Castelló presumeix de tenir 120 quilòmetres de litoral i de ser la segona més muntanyosa d'Espanya. Això li confereix un clima i unes característiques paisatgístiques de primer ordre: des de la plana on es troba la capital fins a l'altura del segon cim més alt de la Comunitat Valenciana.
image
La primera manifestació artística de la humanitat té un dels seus millors exponents en terres llevantines. En concret, la província de Castelló alberga un conjunt de coves i parets amb pintures rupestres que es remunten fins a 7.000 anys abans de Crist. Abrics tan fascinants com la Valltorta formen part de l'anomenat arc rupestre llevantí, catalogat com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Notícies

Publicacions