Azuébar

Azuébar

Main image
La tranquilidad y el sosiego están en el aire de Azuébar, un término en el que se combinan los paisajes de montaña con los valles cultivados e invadidos por oliveras centenarias y suaves almendros. Sus calles descubren rincones con encanto y vistas a las altas montañas que lo rodean, ricas en vegetación y conocidas por albergar frondosos bosques típicamente mediterráneos.
Com arribar:
Desde Valencia, por la autova Sagunto-Burgos, tomando el desvo de Soneja hacia la Vall D 'Uix por C--230, se accede a Azubar.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Festes

Inspira't

image
La província de Castelló presumeix de vins de qualitat comparables als de qualsevol denominació d'origen. Mig centenar de vins diferents produïts en terres castellonenques tenen el segell de qualitat i estan agrupats per la Indicació Geogràfica Protegida IGP Vins de les Terres de Castelló. Ets un amant de l'enoturisme?
image
Els senders de Gran Recorregut són camins que pertanyen a la xarxa europea de senders. Estan senyalitzats de manera universal amb marques roges i blanques, tenen una longitud superior a 50 quilòmetres i transcorren per tota classe de sendes, senderes, canyades, camins i pistes. Es tracta de rutes ancestrals recuperades per al gaudi dels usuaris que les recorren.
image
Situat al sud-oest de la província de Castelló, als últims contraforts del sistema Ibèric, es troba el Parc Natural de la Serra d’Espadà, el segon espai natural protegit més extens de la Comunitat Valenciana.

Notícies

Publicacions