Benicarló

Benicarló

Main image
  Destí de Qualitat
WEBCAMS
Benicarló (Castelló) és una ciutat oberta al Mediterrani orgullosa de la seua gastronomia. Entre els seus atractius està la seua intensa activitat cultural i artística, els seus espais per a practicar esports a l'aire lliure i una completa oferta d'oci. Aprofita el bon temps a l'estiu, a l'aire lliure, en les places i parcs de la ciutat.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Parcs d'oci
Platges
Webcams

Inspira't

image
Les condicions climatològiques excepcionals de la Comunitat Valenciana fan que siga un lloc idealper al cultiu de gran varietat de fruites i verdures.
image
La Comunitat Valenciana ha estat habitada des de fa milers d'anys. Prova d’això són els vestigis de població que s'han trobat en les últimes dècades i que mostren com va ser la vida dels primers habitants coneguts de la regió en l'època del Paleolític i posteriors. Esquelets, pintures trobades en coves i altres parets de pedra, i algunes restes ens mostren la vida i costums dels habitants del passat.
image
La gastronomia valenciana destaca per plats plens d'ingredients frescos i naturals amb una qualitat excepcional, que porten el nostre paladar a un nivell superior mentre cuiden de la nostra salut amb preparacions típiques de la dieta mediterrània.
image
Quan visites la Comunitat Valenciana, a més de recórrer fabulosos monuments històrics als pobles i les ciutats o gaudir de platges i muntanyes en la naturalesa, també tens una gran varietat de plans originals com són els parcs temàtics.

Notícies

Publicacions