Benicàssim/Benicasim

Benicàssim/Benicasim

Main image
  Destí de Qualitat
WEBCAMS

Benicàssim va començar a ser destí turístic fa més de cent anys. Les seues platges de fina arena i suau pendent, les seues aigües netes i els nombrosos servicis amb què compta seguixen conformant una oferta elegida per milers de persones. Però el terme benicassut té més. Amb el parc natural del Desert de les Palmes com a fons, oferix una infinitat de paratges dignes de visitar. Cultura i oci, descans i sarau s'allotgen de forma paral·lela. A més, en els últims anys ha adquirit protagonisme en el terreny musical gràcies a la celebració d'un festival internacional de música (FIB) que reunix a milers de jóvens de totes les nacionalitats.


Com arribar:

La carretera nacional N-340 i l'autopista A-7 són els principals eixos de comunicació que accedixen a Benicàssim que compta amb estació pròpia i un ampli servici d'autobusos.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Parcs d'oci
Platges
Transports
Webcams

Inspira't

image
Et convidem a fer un dels passejos més emblemàtics de Benicàssim. Tot seguint el passeig marítim, podràs contemplar una sèrie de vil·les espectaculars.
image
A continuació, parlem dels parcs aquàtics de la Comunitat Valenciana, on podràs passar moments increïbles plens d'adrenalina, riures i aventura. Aquest estiu, refresca’t!
image
Les vies verdes són itineraris per a cicloturistes i senderistes que recorren Espanya i que ens acosten a la naturalesa. A la Comunitat Valenciana en podem trobar moltes, i s'han convertit en un dels millors plans per als aficionats al turisme actiu.
image
La Costa Azahar és una línia costanera d’aproximadament 120 quilòmetres a la província de Castelló, banyada per les aigües càlides del mar Mediterrani.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions