Borriana/Burriana

Borriana/Burriana

Main image
WEBCAMS

Burriana és una ciutat oberta al mar; una ciutat costanera que es projecta no sols com el pol d'atracció turística i de segona residència de les poblacions de la comarca de la Plana, sinò també de totes aquelles persones que volen disfrutar del seu paisatge, les seues platges, la seua cultura i les seues gents. La seua situació privilegiada junt a la mar la fan mereixedora de platges amb encant, un port pesquer, un esplèndid club nàutic i una escola de vela.


Com arribar:

L'eixida 48 de l'autopista A-7 té accés directe a Burriana, així com la carretera N-340 i les comarcals C-225, C-236, C-223, C-701. A més, Burriana compta amb estació de ferrocarril pròpia.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Webcams

Inspira't

image
Per a molts turistes, tant a nivell nacional com a internacional, Castelló representa la meca en matèria de festivals musicals a l'estiu. Enguany 2018, es compleixen els 50 anys de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i d'acord a les paraules del seu president Pedro Rodríguez, ha arribat l'hora de batre un rècord.
image
La Comunitat Valenciana està banyada de nord a sud per les aigües del mar Mediterrani. Gràcies a això, milions de turistes ens visiten a la recerca de bon clima i magnífiques platges, a més d'altres atractius naturals i culturals.
image
Per Nadal els carrers i les cases es vesteixen de llums i flors, i a la Comunitat Valenciana anem més enllà posant sabor valencià a les receptes nadalenques i celebrant aquestes festes amb esdeveniments molt curiosos.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions