Castelló de la Plana

Castelló de la Plana

Main image
  Destí de Qualitat
WEBCAMS

Entre les muntanyes i el mar, en un pla, creix Castelló. Capital de la segona província més muntanyosa de la península i gratament banyada pel Mediterrani. En el meridià 0, anomenat de Greenwich, amb la diversitat geogràfica com a gran atractiu que augmenta segons es concreta la visió en punts exactes. La ciutat està en ple procés d'expansió. Mira cap a la mar i cap als nous horitzons que proporciona la cultura, sempre, i cada vegada més, arrelada en els seus carrers. Paratges únics i el blanc de la tarongina, que es convertix en taronja durant la tardor, fan del terme una parada imprescindible per a conéixer el litoral valencià en tota la seua esplendor.


Com arribar:

Eixida Sud de l 'AP-7: nº.47. i Nord nº. 46. // Accés a través de la CV-10. Accés directe al Grau per la N-225, que connecta la N-340 i l 'AP-7 amb el Port de Castelló des de la zona sud del terme municipal.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Escoles d'idiomes
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Fires i congressos
Golf
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Transports
Webcams

Inspira't

image
Et convidem a fer una ruta a peu per a visitar algunes de les ermites més emblemàtiques de la ciutat de Castelló. T'hi apuntes?
image
Com que és un territori obert al Mediterrani, la Comunitat Valenciana rebrà l'arribada dels Reis d'Orient per mar. Els ports de les tres capitals de província (València, Alacant i Castelló) s'engalanaran la vesprada del 5 de gener, en els prolegòmens de la gran cavalcada, per a donar la benvinguda a Ses Majestats, que portaran un fum de regals per als més menuts.
image
El Castell Vell de Castelló té, des de fa poc, un nou centre d'interpretació a la disposició dels visitants. Vine a conéixer-lo.
image
Si els teus fills són uns apassionats del patinatge i vols que gaudisquen d'aquest bonic i sa esport, et trobes al lloc perfecte. Hui t'explicarem quins són els cinc millors llocs de la Comunitat Valenciana per a patinar amb xiquets.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions