Jérica

Jérica

Main image
WEBCAMS
Jérica és un pintoresc i muntanyenc municipi de l'Alt Palància (Castelló). El casc històric està delimitat pel perímetre que formava el seu recinte emmurallat exterior. De gran interés és la seua torre mudèjar, l'única d’este estil en tota la Comunitat Valenciana. El seu entorn és de gran bellesa, naturalesa en estat pur.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empresa d'aventures
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Webcams

Inspira't

image
L’abundant patrimoni en receptes de rebosteria de la província de Castelló és resultat del llegat de les diferents cultures que van poblar aquestes terres durant segles, i dels productes de proximitat dels quals es proveïen: mel, ametles, avellanes, fruites, oli, moniatos, carabasses, llet de cabra i ovella, etc. Amb aquests ingredients es poden elaborar figues albardades, rotllets, coca celestial, prims, bunyols, coquetes, ametlats, mantegades, bunyols, pastissets, quallades amb mel, etc. Tantes receptes com pobles té la província.
image
La geografia que trobem a la província de Castelló, muntanyosa i escarpada, juntament amb un clima temperat i assolellat durant quasi tot l'any, propicien que l'escalada siga un dels esports de muntanya més practicats en aquesta zona.
image
La província de Castelló presumeix de vins de qualitat comparables als de qualsevol denominació d'origen. Mig centenar de vins diferents produïts en terres castellonenques tenen el segell de qualitat i estan agrupats per la Indicació Geogràfica Protegida IGP Vins de les Terres de Castelló. Ets un amant de l'enoturisme?
image
A banda de platges famoses i localitats costaneres, la Comunitat Valenciana pot presumir de tenir un interessant turisme d'interior. Ho demostren les rutes de senderisme, els entorns naturals o les localitats pintoresques com Jérica i la seua Vuelta de la Hoz.

Notícies

Publicacions