Morella

Morella

Main image
  Destí de Qualitat
WEBCAMS
Morella té innumerables raons per a ser visitada. Totes les civilitzacions -ibers, celtes, grecs, romans, cartaginesos i àrabs- han deixat empremtes al seu pas per la capital de la comarca d'Els Ports, on s'han trobat, a més, restes neolítiques, de l'Edat del Bronze. La ciutat es va erigir als peus del seu castell i rodejada per una robusta muralla. El seu privilegiat enclavament, els seus carrers porticats, les seues cases pairals, els seus màgics racons i un ric patrimoni cultural són alguns dels motius que l'han fet mereixedora de la declaració de Conjunt Històric Artístic. Estes terres van estar habitades fa uns 60 milions d'anys pels grans dinosaures, ara aspira a convertir-se en Patrimoni de la Humanitat.
Com arribar:
Per la carretera nacional 232, que unix Morella amb Saragossa i amb el litoral. A ms, des de Castell es pot accedir per la C-238 que enllaa, posteriorment, amb la 232.

Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Centres BTT
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Oficines de Turisme
Parcs d'oci
Rutes
Webcams

Inspira't

image
La població de Morella, situada a l’interior de la província de Castelló, les alzines: la tòfona negra o de Périgord –també coneguda com a or negre.
image
La Comunitat Valenciana enamora per les seues agradables temperatures però al gener i febrer existeixen llocs on poder gaudir de la neu, com quan érem xiquets.
image
La geografia que trobem a la província de Castelló, muntanyosa i escarpada, juntament amb un clima temperat i assolellat durant quasi tot l'any, propicien que l'escalada siga un dels esports de muntanya més practicats en aquesta zona.
image
Tenim mar i platja però també tenim paisatges de neu inoblidables. Hui et contarem alguns dels millors llocs per a gaudir en família de la neu en la Comunitat Valenciana.

Notícies

Publicacions