Navajas

Navajas

Main image

Un om centenari dóna la benvinguda a Navajas, en els contraforts de la serra d'Espadà, en el marge dret del Palancia. Amb les bondats de l'interior mediterrani, la població ja va ser assenyalada antany com a lloc d'estiueig en el segle XIX. Lloc privilegiat Navajas mostra un bell aspecte en què el seu antic entramat àrab contrasta amb les edificacions residencials disperses amb encert. Història i naturalesa habiten en este lloc de l'Alt Palancia on l'aigua s'ha convertit enprotagonista d'un destacat escenari.


Com arribar:

La N-234 té accés directe a Navajas, població a la qual es pot accedir a través de la línia de trens de rodalia C5.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Centres BTT
Empresa d'aventures
Esdeveniments
Experiències
Festes
Monuments
Oficines de Turisme
Zones d'interior

Inspira't

image
La província de Castelló presumeix de vins de qualitat comparables als de qualsevol denominació d'origen. Mig centenar de vins diferents produïts en terres castellonenques tenen el segell de qualitat i estan agrupats per la Indicació Geogràfica Protegida IGP Vins de les Terres de Castelló. Ets un amant de l'enoturisme?
image
T'oferim 3 bones idees per a un pícnic romàntic a la Comunitat Valenciana: amb aquests consells segur que triomfes, no t'ho perdes!
image
Ha sigut triat arbre de l'any a Espanya i ha estat a prop d'aconseguir, també, el ceptre europeu. Parlem de l'om de la localitat castellonenca de Navajas, un dels arbres mil·lenaris i monumentals més destacats de tota la Comunitat Valenciana. Destaca la seua altura: mesura 19 metres i va ser plantat fa 382 anys.
image
Si t'agrada estar en contacte amb la naturalesa, eres amant del turisme actiu o simplement t'agrada gaudir de la pau i tranquil·litat, l'interior de la província de Castelló et sorprendrà amb un munt d’atractius.

Notícies

Publicacions