Orpesa/Oropesa del Mar

Orpesa/Oropesa del Mar

Main image
  Destí de Qualitat
WEBCAMS

La varietat de la costa i la senzillesa del seu centre històric són els aspectes que més criden l'atenció en un primer acostament al municipi. No obstant, a l'aprofundir un poc més en els costums i tradicions de la localitat, es posa de manifest la importància del seu patrimoni històric i el contrast entre el paisatge típicament mediterrani amb cales rodejades de pins i penya-segats i una extensa platja, ideal per a la pràctica d'esports nàutics. Últimament, el centre històric compta a més amb l'obertura de locals d'antiguitats que pretenen reactivar este bonic terme de la Costa Azahar com ciutat d'antiquaris.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Parcs d'oci
Platges
Transports
Webcams

Inspira't

image
La Comunitat Valenciana està banyada de nord a sud per les aigües del mar Mediterrani. Gràcies a això, milions de turistes ens visiten a la recerca de bon clima i magnífiques platges, a més d'altres atractius naturals i culturals.
image
A continuació, parlem dels parcs aquàtics de la Comunitat Valenciana, on podràs passar moments increïbles plens d'adrenalina, riures i aventura. Aquest estiu, refresca’t!
image
Les vies verdes són itineraris per a cicloturistes i senderistes que recorren Espanya i que ens acosten a la naturalesa. A la Comunitat Valenciana en podem trobar moltes, i s'han convertit en un dels millors plans per als aficionats al turisme actiu.
image
La Costa Azahar és una línia costanera d’aproximadament 120 quilòmetres a la província de Castelló, banyada per les aigües càlides del mar Mediterrani.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions