Peníscola/Peñíscola

Peníscola/Peñíscola

Main image
  Destí de Qualitat
WEBCAMS

La situació del municipi, entre el mar Mediterrani i la serra d'Irta, proporcionenal visitant una gran varietat d'ambients entre els quals triar. El seu nucli anticconserva les empremtes del seu passat més remot, lligat a la poderosa família dels Borja pel Pontífex Benedicte XIII, el anomenat Papa Luna, i dóna fe de laimportància de la ciutat en la majestuositat del seu castell-fortalesa. Com acomplement i contrast al nucli antic, es pot passejar per el cuidat passeig marítimi les avingudes de la zona turística. Tot això acompanyat d'extenses platges cap alnord i acollidores i apartades cales que se succeïxen cap al sud, a l'abric de laimponent serra d'Irta.


Com arribar:

Per carretera es pot arribar per l'autopista AP-7 (eixida 43) i la carretera N-340, ambdós estan connectades a la carretera local CV-141, que arriba fins el centre del poble.


Troba

Nom
Tipus
Allotjaments
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Festes
Fires i congressos
Monuments
Museus
Nàutica
Oficines de Turisme
Platges
Rutes
Webcams

Inspira't

image
Sent cadascun dels meravellosos paisatges que ens ofereix la Serra d’Irta i descobreix tots els racons d'aquest Parc Natural
image
La geografia que trobem a la província de Castelló, muntanyosa i escarpada, juntament amb un clima temperat i assolellat durant quasi tot l'any, propicien que l'escalada siga un dels esports de muntanya més practicats en aquesta zona.
image
La Comunitat Valenciana està banyada de nord a sud per les aigües del mar Mediterrani. Gràcies a això, milions de turistes ens visiten a la recerca de bon clima i magnífiques platges, a més d'altres atractius naturals i culturals.
image
La serra d'Irta és un dels molts espais naturals protegits que podem trobar a la Comunitat Valenciana. Situada al nord de la província de Castelló, entre els bonics municipis de Peníscola i Alcossebre, és un dels pocs llocs del litoral valencià que encara queda sense edificar.

Notícies

Propostes de viatge

Publicacions