Turisme actiu-aventura

Turisme actiu-aventura

Els nombrosos espais naturals de la Comunitat Valenciana, amb els seus paratges rocosos, vegetació frondosa i totes les formes geomètriques que propicien les seues platges, rius i penya-segats d'altitud, fan del territori un escenari ideal per a gaudir de tota mena d'esports d'aventura. Dispara la teua adrenalina! Ja siga per terra, aigua o aire.

Unes vistes impressionants acompanyaran qualsevol de les activitats per les quals et decantes, i disposes de desenes! Si el teu és grimpar, muntanyes de calcària, arenisca i pinastre et proporcionen rutes d'escalada de diferents nivells. També pots practicar barranquisme en els seus rius, torrents i cingles o deixar-te caure per ells amb el ràpel. 

Si el teu és l'aventura, tenim per a tu tirolines, ponts tibetans i salt de pont. Si eres més atrevit, et convidem a sobrevolar llocs que impressionen. Els clubs de paracaigudisme, excursions amb globus i parapent faran les seues delícies. I tot això no és res, no sabràs què triar! 

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Nàutica
Oficines de Turisme
Parcs d'oci
Rutes

Inspira't

image
La localitat d’Onda, situada a la comarca de la Plana Baixa de Castelló, és un dels termes més extensos de la província on podem gaudir tant d’un passeig agradable pel centre històric, de traçat jueu i musulmà, com de les moltes senderes que ofereix. I és que Onda és porta d’entrada al Parc Natural de la Serra d’Espadà i a la vall del Millars. Que podem veure i fer a Onda?
image
Si estàs buscant una destinació per a les teues vacances, a El Campello t'esperen 23 km de platges banyades pel Mediterrani amb multitud d'activitats per a gaudir de l'estiu.
image
A punt per a viure una experiència diferent? Hui et proposem un viatge en globus per Elx i pel seu Palmerar. Sí, has sentit bé, un viatge per les altures per a gaudir del sorprenent paisatge de la comarca d'Elx i dels voltants.
image
Xorret de Catí és un dels cims més coneguts pels aficionats al ciclisme; no en va ha sigut final d'etapa de muntanya de la Volta a Espanya en cinc ocasions, l'última el 2010.

Notícies

Publicacions