Turisme actiu-aventura

Turisme actiu-aventura

Els nombrosos espais naturals de la Comunitat Valenciana, amb els seus paratges rocosos, vegetació frondosa i totes les formes geomètriques que propicien les seues platges, rius i penya-segats d'altitud, fan del territori un escenari ideal per a gaudir de tota mena d'esports d'aventura. Dispara la teua adrenalina! Ja siga per terra, aigua o aire.

Unes vistes impressionants acompanyaran qualsevol de les activitats per les quals et decantes, i disposes de desenes! Si el teu és grimpar, muntanyes de calcària, arenisca i pinastre et proporcionen rutes d'escalada de diferents nivells. També pots practicar barranquisme en els seus rius, torrents i cingles o deixar-te caure per ells amb el ràpel. 

Si el teu és l'aventura, tenim per a tu tirolines, ponts tibetans i salt de pont. Si eres més atrevit, et convidem a sobrevolar llocs que impressionen. Els clubs de paracaigudisme, excursions amb globus i parapent faran les seues delícies. I tot això no és res, no sabràs què triar! 

Troba

Nom
Província 
Alacant/Alicante
Castelló/Castellón
València
Municipis
Tipus
Empresa d'aventures
Empreses de servicis complementaris
Empreses de turisme actiu
Esdeveniments
Espais naturals
Experiències
Nàutica
Oficines de Turisme
Parcs d'oci
Rutes

Inspira't

image
Si estàs buscant una escapada rural, a Montanejos trobaràs un paradís termal amb una completa oferta d'activitats per a gaudir de la naturalesa, a l'interior de la Comunitat Valenciana.
image
A l'interior de la província d'Alacant, trobem la vall de Guadalest. Les serres d'Aitana, Serrella i Xortà l’envolten i emmarquen el seu embassament. En aquest paratge únic es poden trobar 1.500 espècies de plantes o diverses espècies d'ocells com les àguiles cuabarrades, els esparvers o els falcons.
image
La localitat d’Onda, situada a la comarca de la Plana Baixa de Castelló, és un dels termes més extensos de la província on podem gaudir tant d’un passeig agradable pel centre històric, de traçat jueu i musulmà, com de les moltes senderes que ofereix. I és que Onda és porta d’entrada al Parc Natural de la Serra d’Espadà i a la vall del Millars. Que podem veure i fer a Onda?
image
Si estàs buscant una destinació per a les teues vacances, a El Campello t'esperen 23 km de platges banyades pel Mediterrani amb multitud d'activitats per a gaudir de l'estiu.

Notícies

Publicacions